Domov Skupnost višjih šol

Skupnost višjih šol

V Sloveniji deluje 49 javnih in zasebnih višjih strokovnih šol, ki izvajajo 32 različnih študijskih programov. Prednosti višješolskega izobraževanja, ki traja dve leti, sta praktična naravnanost vsebin in tesno povezovanje z gospodarstvom.

Kontaktni podatki in uporabne informacije:

Naslov: Pot na Lavo 22, 3000 Celje, Slovenija
 

 

Višje strokovne šole ponujajo 2-letne študijske programe, ki so ovrednoteni s 120 kreditnimi točkami. Na izbiro je 32 študijskih programov na 47 višjih strokovnih šolah po vsej Sloveniji iz tehničnih področji, ekonomije in poslovanja, turizma in gostinstva, kozmetike in velnesa, umetnosti in oblikovanja ter biotehnike.

IZBERI SVOJ ŠTUDIJSKI PROGRAM

Postani konkurenčen na trgu dela s praktičnimi znanji in izkušnjami

Prednost višješolskega študija je 800 ur praktičnega izobraževanja, ki višješolskim študentom omogoča neposreden stik z delodajalci in pridobivanje relevantnih delovnih izkušenj v času študija.

Po izkušnje preko mednarodnih izmenjav 

Višješolski študentje lahko opravljajo študij oz. praktično izobraževanje v tujini v okviru Erasmus+ mobilnosti.

VPIŠI SE NA VIŠJO STROKOVNO ŠOLO!

Prijavite se s spletnim obrazcem, ki ga izpolnite, natisnite, lastnoročno podpišite in skupaj z dokazili (če so potrebna) pošljite priporočeno na višješolsko prijavno službo. Spletni obrazec je na  voljo na spletni strani Višješolske prijavne službe

 oglasno sporočilo 

PUSTITE KOMENTAR