Domov Skupnost višjih šol

Skupnost višjih šol

V Sloveniji deluje 49 javnih in zasebnih višjih strokovnih šol, ki izvajajo 33 različnih študijskih programov. Prednosti višješolskega izobraževanja, ki traja dve leti, sta praktična naravnanost vsebin in tesno povezovanje z gospodarstvom.

Kontaktni podatki in uporabne informacije:

Naslov: Pot na Lavo 22, 3000 Celje, Slovenija
 

VIŠJE STROKOVNO IZOBRAŽEVANJE ZAGOTAVLJA ZAPOSLJIVOST IN VIŠJI ŽIVLJENJSKI STANDARD

Skupnost višjih strokovnih šol

Temeljna prednost višješolskega strokovnega izobraževanja je, da v zgolj dveh letih pridobite uporabno strokovno znanje, utemeljeno na praktičnem izobraževanju v podjetjih, kjer vam omogočimo neposreden stik z delodajalci in vrhunskimi mentorji. Sodoben, posamezniku prilagodljiv študij vam zagotavlja visoko konkurenčnost, možnost prekvalifikacij in napredovanja ter dragocene mednarodne izkušnje.

Skupnost višjih strokovnih šol
Študijski programi

ŠTUDIJ ZA VSE GENERACIJE

V 28 krajih po vsej Sloveniji deluje 49 javnih in zasebnih višjih strokovnih šol, ki izvajajo 33 različnih študijskih programov, modularno zasnovanih in kreditno ovrednotenih po enotnem kreditnem sistemu (120 kreditnih točk po ECTS). Slednji zagotavlja prehodnost med moduli in po končanem študiju uveljavljanje pridobljenih kreditnih točk v nadaljnjem izobraževanju. Ponudba izbirnih modulov vam omogoča, da študijske vsebine prilagajate dejanskim potrebam okolja oz. gospodarstva in tako zanesljivo povečate svojo vrednost na trgu dela.

Skupnost višjih strokovnih šol

Sodobno zasnovani študijski programi se prilagajajo specifičnim potrebam študentov vseh generacij ter ponujajo individualne programe izpopolnjevanja in prekvalifikacij tako mladim kot že zaposlenim ter vsem, ki iščete nove priložnosti in ciljate višje. Za vpis ni starostne omejitve (velja tudi za redni študij).

Skupnost višjih strokovnih šol

 

 

Oglasno sporočilo

PUSTITE KOMENTAR