Domov Višja strokovna šola Rogaška Slatina – Prah izobraževalni center, d. o. o.

Višja strokovna šola Rogaška Slatina – Prah izobraževalni center, d. o. o.

Prah izobraževalni center izvaja formalno izobraževanje iz logistične in prometne stroke, organizira seminarje, predavanja, konference s področja logistike in prometa v konceptu vseživljenskega učenja

Kontaktni podatki in uporabne informacije:

Naslov: Kidričeva 28, 3250 Rogaška Slatina
 
Kontaktna oseba: Simona ŠALEJ
Funkcija: Referentka formalnih izobraževalnih programov
Mail: simona.salej@prah.si, referat@prah.si, referatljubljana@prah.si
Telefon: 030 315 314 (Ljubljana), 040 272 332 (Rogaška Slatina)
Spletna stran: http://www.prah.si
Možnost izrednega študija: DA

Poklic inženir logistike lahko pri zavodu Prah izobraževalni center, d. o. o. – Višja strokovna šola Rogaška Slatina, pridobite na dveh lokacijah, in sicer v Rogaški Slatini (Kidričeva 28) in v Ljubljani (Središka 4). Vizija šole, zapisana na spletni strani, je “ostati najbolj praktično naravnana izobraževalna organizacija  s področja logistike in prometa v Sloveniji in širše, ki izvaja program glede na aktualne potrebe v domačem in mednarodnem okolju.”


Vpisni pogoji

VIŠJEŠOLSKI ŠTUDIJSKI PROGRAM (2 leti): LOGISTIČNO INŽENIRSTVO

Vpiše se lahko, kdor: je opravil splošno oziroma poklicno maturo oziroma je končal temu ustrezno izobraževanje po prejšnjih predpisih ali ima opravljen mojstrski, delovodski ali poslovodski izpit, tri leta delovnih izkušenj in je opravil preizkus znanja iz splošnoizobraževalnih predmetov v obsegu, ki je določen za poklicno maturo v srednjem strokovnem izobraževanju.
Redni študij: ne
Strokovni naslov diplomantov: inženir logistike
Zaposlitev: Logistično inženirstvo: inženir logistike je široko izobražen strokovnjak, ki ima odlične možnosti za zaposlitev, saj je povpraševanje po tovrstnih kadrih večje od ponudbe – perspektivne zaposlitve čakajo strokovnjake z znanjem logističnega poslovanja, trženja, računalništva in tujega jezika.

KOMENTARJI

  1. Lepo pozdravljeni!
    Pišem vam glede izobraževanja pri vas.Sem sicer starejša in že nekaj let iz šole.Ampak tedaj mi čas ni dopuščal, da bi nadaljevala šolanje,Sedaj pa bi ga z veseljem obiskovala.Opravljen imam poklic Trgovec 3 leta nadaljevala sem plus dve leti za poklic Ekonomsko komercialni tehni torej imam opravljeno tehnično šolo.A je možnost da se vpišem v redni program logističnega inžinirja.Kakšne so možnosti in omejitve.
    Hvala

PUSTITE KOMENTAR