Domov MLC Fakulteta za management in pravo

MLC Fakulteta za management in pravo

Fakulteta MLC Ljubljana je ustanovljena z namenom, da na področju poslovnih in pravnih ved organizira sodoben študij, ki je v prakso usmerjen in daje študentom znanja ter veščine za uspešno poslovno prihodnost.

Kontaktni podatki in uporabne informacije:

Naslov: 207 Tržaška cesta, Ljubljana 1000, Slovenija
 
Kontaktna oseba: Srečko Devjak
Funkcija: dekan
Mail: info@mlcljubljana.com
Telefon: 05/904 79 20
Spletna stran: http://www.mlcljubljana.com
Možnost izrednega študija: DA
Št. dodiplomskih programov: 1

MLC Fakulteta za management in pravo na spletni strani piše, da je “ustanovljena z namenom, da na področju poslovnih in pravnih ved organizira sodoben študij, ki je v prakso usmerjen in daje študentom znanja ter veščine za uspešno poslovno prihodnost. To pomeni, da se bodo podjetja, ki se vidijo v prihodnosti na konkurenčnih trgih, zanimala za kadre s tako izbranimi poslovnimi in pravnimi znanji ter veščinami. S tem želi MLC Ljubljana popestriti visokošolsko študijsko ponudbo v Sloveniji in regiji, saj ponuja edina tovrstni študij managementa in prava, čeprav so v tujini podobni  študiji že zelo uveljavljeni.” Njihov program Management in pravo združuje dve pomembni polji, ki ju mora obvladati vsak sodoben podjetnik.


Vpisni pogoji

VISOKOŠOLSKI STROKOVNI PROGRAM I. STOPNJE (3 leta): MANAGEMENT IN PRAVO

Kandidate izbirajo po naslednjem ključu: 50 % splošni uspeh pri poklicni maturi ali splošni maturi in 50 % v motivacijskem pismu izkazan odnos do študija in podjetništva.
Izredni študij: da, šolnina v študijskem letu 2016/17 znaša 3.170 evrov
Strokovni naslov diplomantov: diplomirani poslovni pravnik (VS) oziroma diplomirana poslovna pravnica (VS)
Zaposlitev: kot diplomirani poslovni pravnik se lahko zaposli v komerciali, v nabavno prodajnih službah, podjetjih, ki uporabljajo informacijsko opremo SAP, v spletnem oglaševanju, vodenje manjših podjetij, splošno kadrovsko področje, strokovni sodelavec v odvetniških pisarnah

PUSTITE KOMENTAR