Domov B2, d. o. o. – Višja strokovna šola

B2, d. o. o. – Višja strokovna šola

Na B2 višji šoli lahko izbirate med šestimi višješolskimi strokovnimi programi, ki jih izvajajo v Ljubljani in Mariboru, in dvema, ki se izvajata samo v Ljubljani (organizator socialne mreže, velnes).

Kontaktni podatki in uporabne informacije:

Naslov: Tržaška cesta 42, 1000 Ljubljana
 
Uradne ure: vsak delovni dan med 8.00 in 16.00
Mail: [email protected]
Telefon: 01/244 42 10, 031 632 211 (LJ), 02/234 52 90 | 041 318 883 (MB)
Spletna stran: http://www.b2.eu
Možnost izrednega študija: DA
Št. dodiplomskih programov: 8

Poslovna vizija B2 višje šole je biti prepoznaven kot vodilni ponudnik celovitih izobraževalnih storitev v Sloveniji. Na spletni strani so zapisali, da je njihov namem zagotavljati znanje, ki  študentom omogoča optimalno uporabo v praksi ter utrjuje njihovo uspešnost na trgu dela. B2, d. o. o. – Višja strokovna šola ima svoj moto: “Znanje za uspeh!”


Vpisni pogoji

VIŠJEŠOLSKI ŠTUDIJSKI PROGRAMI (2 leti): EKONOMIST, INFORMATIKA, POSLOVNI SEKRETAR, LOGISTIČNO INŽENIRSTVO, VAROVANJE, SNOVANJE VIZUALNIH KOMUNIKACIJ IN TRŽENJA, ORGANIZATOR SOCIALNE MREŽE (samo v Ljubljani), VELNES (samo v Ljubljani)

Vpiše se lahko, kdor: je opravil splošno oziroma poklicno maturo oziroma je končal temu ustrezno izobraževanje po prejšnjih predpisih ali ima opravljen mojstrski, delovodski ali poslovodski izpit, tri leta delovnih izkušenj in je opravil preizkus znanja iz splošnoizobraževalnih predmetov v obsegu, ki je določen za poklicno maturo v srednjem strokovnem izobraževanju.
Izredni študij: da
Strokovni naslov diplomantov: ekonomist, inženir informatike, poslovni sekretar, inženir logistike, inženir varovanja, snovalec vizualnih komunikacij in trženja, organizator socialne mreže, organizator poslovanja v velneški dejavnosti
Zaposlitev: Ekonomija: kot računovodje, komercialisti ali organizatorji poslovanja v podjetjih;  Informatika: IT sodelavec v podjetjih; Poslovni sekretar: v podjetjih; Logistično inženirstvo: logistična podjetja; Varovanje: na področju korporativne varnosti, fizičnega varovanja in informacijske varnosti; Organizator socialne mreže: kadri v v socialni dejavnosti; Velnes: vodje velneških aktivnosti, načrtovalci novih velneških proizvodov in storitev, svetovalci na področju velnesa, športni trenerji, fitnes inštruktorji, pomočniki zdravstvenih domov in domov za starejše občane kot tudi rehabilitacijski specialisti.

PUSTITE KOMENTAR