Srednje šole

  • 2. Regija

  • 3. Izobraževalni program

  • 4. Zasebna/javna šola

  • 5. Zaključek

  • 6. Izbira gimnazije

Srednja šola Izola, Dijaški dom Izola

Dijaški dom SŠ Izola se nahaja ob morju, tik ob mestni promenadi, ki se vije od Simonovega zaliva, pa tja do starega mestnega jedra in ” Svetilnika”. Mediteransko podnebje, mile zime, tople jeseni in sončne pomladi dajejo izjemne možnosti za prijetno bivanje v našem domu.

GEPŠ Piran, Dijaški in študentski dom Portorož

Naš dom stoji na hribčku med Bernardinom in Portorožem. Postavlja se z najlepšim razgledom na Portoroški in Piranski zaliv. Peš ali z lokalnim avtobusom pridemo v 10 minutah do šole in samih mestnih centrov.

Dijaški in študentski dom Koper

Dijaški dom Koper je bil ustanovljen 15.1.1946 za dijake iz bližnjih vasi, ki so obiskovali koprsko gimnazijo. Dom se nahaja v starem mestnem jedru v neposredni bližini vseh treh koprskih srednjih šol.

Srednja gozdarska in lesarska šola Postojna, Dijaški dom

V šoli omogočamo mladim in odraslim pridobivanje znanj in veščin s področij gozdarstva, lesarstva in zdravstva za opravljanje poklica in uspešno vključevanje v družbo; v dijaškem domu izvajamo vzgojni program in nudimo bivanje dijakinjam in dijakom.

Grm Novo mesto, Dijaški in študentski dom

Vsak dan sproti si prizadevamo, da bi bil naš dom sodoben, prijazen in vsebinsko bogat. Vizija jutrišnjega dne je varen in prijeten dom, v katerem se bomo dobro počutili vsi, ki živimo in delamo v njem.

Dijaški in študentski dom Novo mesto

Dijaški in študentski dom sprejema dijake in dijakinje ter študente in študentke, ki se vpišejo v šole izven kraja svojega stalnega bivališča. V prvi vrsti je dijaški in študentski dom namenjen dijakom vseh novomeških srednjih šol in študentom višjih in visokih šol ter fakultet.

Dijaški dom Črnomelj

Dijaški dom črnomelj, leži v srcu Bele Krajine. Je v Črnomlju, ki z Metliko in Semičem predstavljajo večja mesta na tem območju. Navkljub odročnosti, ima mesto železniško in avtobusno povezavo. Prav tako sodobno opremljen zdravstveni dom, knjižnjico, kino ter obilico ostalih stvari, za preživljanje prostega časa.

Center šolskih in obšolskih dejavnosti, Dijaški dom Tolmin

Dom se nahaja v Posočju na Tolminskem, na obrobju mesta Tolmin. Stavba je locirana na travnati polici, ki jo je z ene strani zajedla reka Tolminka na drugi strani pa reka Soča. Veriga tolminskih Julijcev v ozadju, dajejo domu Alpski pridih. Na zahodni strani nas pobočje Kolovrata deli od Slovenske Benečije.

Biotehniška šola Šempeter, Dijaški dom

Predstavitev našega dijaškega doma smo namenili vam – vsem srednješolcem, ki ste izbrali naš dom za bivanje v času izobraževanja na naši – biotehniški šoli ali na katerikoli šoli v naši bližini (ŠC, gimnazija …).

Stran 3 od 21

 

 

440OboževalcevVšečkaj

PREBERI ŠE

Psihične težave mladih

Murphyjevi zakoni