Srednje šole

  • 2. Regija

  • 3. Izobraževalni program

  • 4. Zasebna/javna šola

  • 5. Zaključek

  • 6. Izbira gimnazije

Srednja frizerska šola Ljubljana

V varnem in stimulativnem okolju vzgajamo in izobražujejmo vrhunske strokovnjake, polne kreativnega zanosa, ki s pozitivno naravnanostjo in odgovornostjo sooblikujejo svet.

Višja vojaška strokovna šola 

Na Višji vojaški strokovni šoli izvajajo vojaško izobraževanje za podčastnike. Šola, ki je bila ustanovljena leta 2020, deluje v sestavi Centra vojaških šol.

Srednja ekonomska šola Ljubljana – Roška

Srednja ekonomska šola Ljubljana-Roška je šola z dolgoletno tradicijo sodobne usmeritve. Ponuja različne ekonomske programe, ki so razgibani in primerni za nadaljnje izobraževanje.

Gimnazija Kranj

Gimnazija Kranj je bila prva gimnazija v Sloveniji, ki je vpeljala slovenski jezik kot učni jezik.

Srednja gostinska in turistična šola Radovljica

Srednja gostinska in turistična šola Radovljica ima že več kot štiridesetletno tradicijo na področju izobraževanja gostinskih in turističnih delavcev.

Biotehniški center Naklo – Srednja šola in gimnazija

Biotehniški center Naklo je kvalitetna izobraževalna, raziskovalna in razvojna ustanova,ki postavlja v ospredje občutek za naravo, ter skrb za urejenost okolja v sodelovanju z gospodarstvom.

Dijaški in študentski dom Celje

Dijaški in študentski dom Celje stoji blizu mestnega jedra in v neposredni bližini številnih srednjih šol. Je del Srednje šole za gostinstvo in turizem Celje.

Višja policijska šola

Z zaključenim dveletnim višješolskim strokovnim programom na Višji policijski šoli pridobite naziv policist.

Šolski center Velenje, Dijaški in študentski dom

Dom Velenje se nahaja v popolnoma obnovljenem stolpiču A nekdanjega Dijaškega in študentskega doma, nedaleč od glavne ceste proti Slovenj Gradcu. ŠC Velenje in mestno središče sta oddaljena od doma le 500 metrov.

Stran 1 od 21

 

 

495OboževalcevVšečkaj