Srednje šole

  • 2. Regija

  • 3. Izobraževalni program

  • 4. Zasebna/javna šola

  • 5. Zaključek

  • 6. Izbira gimnazije

Srednja ekonomska šola Ljubljana – Roška

Srednja ekonomska šola Ljubljana-Roška je šola z dolgoletno tradicijo sodobne usmeritve. Ponuja različne ekonomske programe, ki so razgibani in primerni za nadaljnje izobraževanje.

Gimnazija Kranj

Gimnazija Kranj je bila prva gimnazija v Sloveniji, ki je vpeljala slovenski jezik kot učni jezik.

Srednja gostinska in turistična šola Radovljica

Srednja gostinska in turistična šola Radovljica ima že več kot štiridesetletno tradicijo na področju izobraževanja gostinskih in turističnih delavcev.

Biotehniški center Naklo – Srednja šola in Biotehniška gimnazija

Biotehniški center Naklo je kvalitetna izobraževalna, raziskovalna in razvojna ustanova,ki postavlja v ospredje občutek za naravo, ter skrb za urejenost okolja v sodelovanju z gospodarstvom.

Dijaški in študentski dom Celje

Dijaški in študentski dom Celje stoji blizu mestnega jedra in v neposredni bližini številnih srednjih šol. Je del Srednje šole za gostinstvo in turizem Celje.

Šolski center Velenje, Dijaški in študentski dom

Dom Velenje se nahaja v popolnoma obnovljenem stolpiču A nekdanjega Dijaškega in študentskega doma, nedaleč od glavne ceste proti Slovenj Gradcu. ŠC Velenje in mestno središče sta oddaljena od doma le 500 metrov.

Šolski center Šentjur, Dijaški dom

Dijaški dom se nahaja v sklopu s Šolskim centrom Šentjur na obrobju štajersko-kozjanske regije. Dom sprejema dijake in študente, ki obiskujejo Šolski center Šentjur

Šolski center Rogaška Slatina, Dijaški dom

Dijaški dom Šolskega centra Rogaška Slatina je eden od najsodobnejših dijaških domov v Sloveniji.

Srednja šola za gostinstvo in turizem Radenci, Dijaški dom

Dijaški dom SŠGT Radenci spada med manjše tovrstne domove v Sloveniji, kar ima svoje prednosti v pristni komunikaciji in dobrem počutju.

Stran 1 od 22

 

 

495OboževalcevVšečkaj