Srednje šole

  • 2. Regija

  • 3. Izobraževalni program

  • 4. Zasebna/javna šola

  • 5. Zaključek

  • 6. Izbira gimnazije

Dijaški dom Bežigrad Ljubljana

Danes živijo v domu dijaki različnih srednjih šol iz bližnje in daljne okolice, se učijo, spoznavajo, tudi zabavajo in večina jih kasneje tudi nadaljuje šolanje na fakultetah in višjih šolah

Zavod Sv. Stanislava, Jegličev dijaški dom

“Ko slišim Jegličev dijaški dom, je prva stvar, ki mi pade na pamet – drugi dom. To je stavba, ki je velika in polna ljubezni, zaupanja, vere, topline… Tu si vedno dobrodošel. Tukaj boš našel prijatelje, ki ti bodo stali ob strani v dobrem in slabem …”

Srednja medijska in grafična šola Ljubljana

Srednja medijska in grafična šola je edina šola v državi, ki v celoti izobražuje za grafične poklice, zato smo s pomočjo industrije odgovorni za vsebino programov in poklicno usposobljenost bodočih grafičarjev.

Šolski center Krško Sevnica – Srednja šola Krško

Šola je široko odprta institucija, sledi potrebam sodobnega casa, skupnosti in izsledkom sodobne znanosti. Šolski center Krško Sevnica sledi tem besedam.

Šolski center Postojna – Srednja šola

Dijakom ponujajo splošno in strokovno znanje, širino duha in fleksibilnost, da bodo našli svoje mesto in vlogo v slovenskem in širšem evropskem prostoru.

Šolski center Postojna – Gimnazija Ilirska Bistrica

Tu smo, da našim dijakom zagotovimo osebno rast, jih pripravimo na odgovoren vstop v svet odraslosti in vzpostavimo spodbudno okolje za oblikovaje svobodnega in samostojnega posameznika.

Biotehniški izobraževalni center Ljubljana – Gimnazija in veterinarska šola

Šola ima poleg sodobno opremljenih učilnic in laboratorijev tudi novo knjižnico, moderno kuhinjo s prostorno jedilnico in športno dvorano.

Srednja šola za oblikovanje in fotografijo Ljubljana

Oblikovna je šola, ki te nauči gledati ter videti, te spodbuja k ustvarjalnemu razmišljanju in delovanju za plemenitejšo družbo.

Stran 1 od 21

 

 

495OboževalcevVšečkaj