V začetku šolskih dni portala DijaskiSvet.si in MestoMladih.si organizirata nagradno anketo, v kateri bomo vsak teden podarili nagrade za slovo od vročega poletja. Uporabne informacije in nasvete za učence in dijake lahko prebirate na portalu na DijaskiSvet.si, za študente pa na portalu MestoMladih.si.

Žrebanje bo potekalo na uredništvu portalov, in sicer vsak četrtek, od 1. septembra do 1. novembra, ob 12. uri, in je javno.

Izžrebanci bodo o nagradah obveščeni v roku treh delovnih dni po žrebanju. Nagrajenci bodo o nagradah obveščeni po elektronski pošti. Izžrebanci v roku osmih dni po prejemu obvestila pisno potrdijo prevzem nagrade. Izžrebani nagrajenci lahko nagrado prevzamejo v roku 20 dni po žrebanju na uredništvu DijaskiSvet.si in MestoMladih.si (Mogenas d.o.o., Za krajem 5, Ljubljana) ali se jim nagrado pošlje na njihove stroške. Izžrebanci se strinjajo z javno objavo imena in priimka ter kraja bivanja. Izžrebanci so seznanjeni, da organizator obdeluje osebne podatke v skladu z veljavno zakonodajo (Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov). Podrobna pravila o poteku nagradne igre, nagradah, pravicah in obveznostih sodelujočih, izžrebancev in organizatorja so dostopna na spletnem portalu organizatorja.

Izpolnitev vprašalnika je pogoj za sodelovanje v nagradni igri.

 

 

Vsak teden bomo izžrebali 2 nagrade za kopanje (Kodeljevo, Ljubljana).

Prijavi se na novice in vse pomembne informacije boš prejel/a na mail.

PUSTITE KOMENTAR