Spletna peticija proti 5G

Aktivisti pozivajo svetovno javnost k podpisu peticije za zaustavitev 5G https://www.5gspaceappeal.org, ki bo predana vsem vladam po svetu, kot poziv javnosti, da se zaustavi uvedba novega močnejšega 5G omrežja, saj učinki na zdravje niso poglobljeno raziskani in so verjetno škodljivi. Če pridemo do točke preloma, ko se bo dovolj ljudi zavedalo učinkov EMS in da je to pomembna tema, bo industrija začela z oblikovanjem varne tehnologije in ko to naredi, se lahko celotna družba pomakne k bolj zdravi prihodnosti (1).

Na portalu MestoMladih.si preberite, zakaj ne smemo le domnevati, da je brezžična tehnologija varna, o vplivu trajne izpostavljenosti elektromagnetnemu sevanju  in vzpostavitvi 5G omrežja >>

Danes še lahko izberemo in živimo v kraju z zmanjšano izpostavljenostjo mikrovalovom, tako da izberemo kraj, ki je bistveno bolj oddaljen od mobilnih stolpov. Vendar že v bližnji prihodnosti to ne bo več možno, ker nas bo 5G omrežje obsevalo kjerkoli bomo živeli ali delali, opozarja tudi John P. Thomas (6).

Prijavi se na novice in vse pomembne informacije boš prejel/a na mail.

PUSTITE KOMENTAR