Domov Oznake Zoisova štipendija

Oznaka: zoisova štipendija

Razpis za Zoisove štipendije za 2023/24

0
Javni sklad za razvoj kadrov in štipendije je objavil poziv za dodelitev ali nadaljnje prejemanje Zoisove štipendije za leto 2020/21. Čas za oddajo vloge imate dijaki do 7.9.2020, študenti pa do 7.10.2020.

Štipendije za študente

0
Z vpisom v terciarno izobraževanje (višješolski in visokošolski študij) ter pridobitvijo statusa študenta, ste ob izpolnjevanju pogojev, lahko upravičeni do štipendije.

Tekmovanja v srednjih šolah

0
Tudi pri tekmovanjih v srednjih šolah, ki so bila prekinjena ali odpovedana zaradi odlok o prepovedi zbiranja ljudi v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja, je ministrstvo sprejelo spremembe pri uveljavljanju izjemnih dosežkov.

Dijaške štipendije

0
Pravico do dijaške štipendije pridobite z dijaškim statusom. Te se razlikujejo po namenu, pogojih za pridobitev, višini, obveznostih.

Zoisova štipendija – vse, kar moraš vedeti

64
Zoisova štipendija se podeli nadarjenim dijakom in študentom. Kakšni so pogoji, povprečje, kakšna merila, koliko je višina in kam ter kdaj se odda vlogo - v zbiru informacij, ki jih morate vedeti, če želite imeti Zoisovo štipendijo.

Srednješolska tekmovanja

0
V srednji šoli lahko tekmujete v različnih tekmovanjih v znanju in se tako preizkusite na različnih področjih. Za vas smo pripravili seznam srednješolskih tekmovanj, ki so raznolika in vam lahko prinesejo kakšno priznanje.
495OboževalcevVšečkaj