Prijava na e-nasvete

Domov Oznake Zoisova štipendija

Oznaka: zoisova štipendija

Nadaljnje prejemanje Zoisove štipendije

Nadaljnje prejemanje Zoisove štipendije

Vlogo morate oddati Zoisovi štipendisti, ki jo želite prejemati tudi naslednje šolsko oziroma študijsko leto (za isto stopnjo izobraževanja). Vlogo za nadaljnje prejemanje Zoisove...
Razpis za Zoisove štipendije

Razpis za Zoisove štipendije za 2024/25

Javni sklad za razvoj kadrov in štipendije je objavil poziv za dodelitev ali nadaljnje prejemanje Zoisove štipendije za leto 2020/21. Čas za oddajo vloge imate dijaki do 7.9.2020, študenti pa do 7.10.2020.
Štipendije za študente

Štipendije za študente

Z vpisom v terciarno izobraževanje (višješolski in visokošolski študij) ter pridobitvijo statusa študenta, ste ob izpolnjevanju pogojev, lahko upravičeni do štipendije.

Tekmovanja v srednjih šolah

Tudi pri tekmovanjih v srednjih šolah, ki so bila prekinjena ali odpovedana zaradi odlok o prepovedi zbiranja ljudi v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja, je ministrstvo sprejelo spremembe pri uveljavljanju izjemnih dosežkov.
dijaske stipendije

Dijaške štipendije

Pravico do dijaške štipendije pridobite z dijaškim statusom. Te se razlikujejo po namenu, pogojih za pridobitev, višini, obveznostih.
Zoisova štipendija

Zoisova štipendija

Zoisova štipendija se podeli nadarjenim dijakom in študentom. Kakšni so pogoji, povprečje, kakšna merila, koliko je višina in kam ter kdaj se odda vlogo - v zbiru informacij, ki jih morate vedeti, če želite imeti Zoisovo štipendijo.

Srednješolska tekmovanja

V srednji šoli lahko tekmujete v različnih tekmovanjih v znanju in se tako preizkusite na različnih področjih. Za vas smo pripravili seznam srednješolskih tekmovanj, ki so raznolika in vam lahko prinesejo kakšno priznanje.

PREBERI VEČ