Domov Oznake Zaposlitev

Oznaka: zaposlitev

VIDEO poklic: Pilot

0
Pilot upravlja letalo na domačih ali mednarodnih poletih in je odgovoren za varno, točno in ekonomično izvršitev leta med posameznimi letališči.

VIDEO poklic: Fizioterapevt

0
Fizioterapevt s pomočjo fizioterapevtskih metod v zdravstvenih zavodih, v zdraviliščih in v drugih ustanovah vzdržuje in izboljšuje zmogljivosti zdravih in bolnih ljudi.

VIDEO poklic: Natakar

0
Dela natakarja so razdeljena na posamezne faze in sicer na: pripravljalna dela, ki jih je treba opraviti v natakarski pripravljalnici, kjer poteka priprava perila, namiznega inventarja in ureditev servisnih vozičkov; pripravljalna dela v jedilnici oziroma v prostorih, ki so namenjeni postrežbi gostov.

Poklici prihodnosti

1
Pri izbiri poklicne kariere smo pogosto v dvomih, za kateri poklic naj se odločimo, še posebej v primeru, ko smo pridobili formalno izobrazbo, ki nam ponuja široko odprt manevrski prostor pri izbiri bodoče zaposlitve.

VIDEO: Indeks Nefiks

0
Študentski klubi v regijah, mladinski centri v mestih, ljudske univerze, celo različne organizacije posameznih narodnostnih skupin. Prav vsako dodatno izobraževanje vam lahko pomaga v nadaljnjem življenju in karieri. Vedno več delodajalcev namreč kot izkušnje upošteva tudi tiste, ki ste jih pridobili iz neformalnega izobraževanja.

Izdelaj prepričljiv CV

0
Tudi za iskanje študentskega dela je delodajalcem treba poslati svoj CV. Kako izdelati takšnega, ki prepriča?
495OboževalcevVšečkaj