Domov Oznake Zabava

Oznaka: zabava

Zgodbe v pesmi

Zgodbe v pesmi pričarajo prav poseben vtis na gledalca. Na slovenskih odrih si lahko iz leta v leto ogledamo več novih priredb muziklov. Muzikli pa postajajo prave uspešnice.

Družabne igre za inovativne zabave

Izbrali smo štiri družabne igre, ki jih lahko predlagamo kot gostitelji ali udeleženci zabav. Igramo jih lahko kjerkoli – v študentski sobi, na strehi stolpnice ali v bližnjem parku.

VIDEO poklic: Turistični animator

Turistični animator poskrbi za zabavo gostov, popotnikov in izletnikov, ki pridejo v izbran turistični kraj (hoteli, počitniški domovi, zdravilišča, smučišča).

Zakaj alkohol in vožnja ne gresta skupaj

Spregovorili smo tudi o tem v kolikšnem času se alkohol v telesu razgradi in ali obstaja kakšen način, da se razgradnja pospeši. Pogovarjali smo se s policistom,

Kaj se zgodi, ko spijete preveč alkohola?

Do česa vse pride, če spijete preveč alkohola.Oglejte si tudi zloženko, ki prikazuje, kaj je alkohol in kakšne posledice povzroča.

Galerija škodljivih drog

Kdo od nas še ni bil na takšen ali drugačen način posvarjen pred škodljivim vplivom raznovrstnih drog na naš organizem. Obstoj le-teh je namreč za mlade najnevarnejši, saj si mladi ponavadi na življenjski poti izberejo vzornika ali prijatelja že v šoli, od katerega črpajo izkušnje in ga zasledujejo.

Zadnji prispevki