Domov Oznake Vpis

Oznaka: vpis

Vpis v srednjo šolo 2023

0
Korak za korakom, kako poteka vpis na srednjo šolo. Obvezno branje za osmošolce in devetošolce, slednji pa si koledarček natisnite, da boste poznali vse datume.

Informativni dnevi 2023 na fakultetah

1
Preveri TOP 7 VSEBIN, ki jih potrebuješ, da boš na svojih informativnih dnevih dobil čim več informacij!

Informativni dan v srednjih šolah 2023

0
Informativni dan za srednje šole bo potekal v dveh terminih, in sicer v petek in soboto, 17.2. in 18.2.2022 za vse srednje šole po...

Vpis v srednjo šolo v 10 korakih

0
Kako poteka vpis v srednjo šolo, do kdaj je treba oddati prijavo in kaj se zgodi, če niste izbrani na želeno srednjo šolo? Preberite vse informacije o postopku vpisa v srednjo šolo po korakih.

Kaj je NPZ?

0
NPZ je nacionalno preverjanje znanja in je test, ki ga rešujejo vsi učenci osnovne šole v Sloveniji. Test se rešuje na isti dan, ob isti uri, pod enakimi pogoji po celotni državi. Preverja se samo znanje, ki se uporablja v učnih načrtih.

Znane so omejitve za vpis na fakulteto!

0
Maturanti, znane so minimalne točke za sprejem na želeno fakulteto.

Rokovnik za vpis na višjo strokovno šolo

0
Prijava za vpis na javne in zasebne višje strokovne šole poteka preko Višješolske prijavne službe (VPS), kjer najdete objavljen tudi razpis.

Objavljen je razpis za vpis na fakultete 2022/2023

2
Ministrstvo za izobraževanje je objavilo razpis za vpis na dodiplomske in enovite magistrske študijske programe za leto 2021/22. Objavljen pa je tudi razpis za vpis na višje šole.

Pomembne informacije o študijskih programih

0
Spoznajte organiziranost visokošolskega sistema v Sloveniji in izraze, s katerimi se boste srečeval pri postopku vpisa in med študijem.

Znane so omejitve za vpis na fakulteto!

4
Maturanti, znane so minimalne točke za sprejem na želeno fakulteto.
495OboževalcevVšečkaj