Domov Oznake Vpis na višjo šolo

Oznaka: vpis na višjo šolo

Rok za oddajo pritožbe (višje šole)

0
Kandidat se lahko pritoži zaradi kršitve postopka v zvezi s prijavnim oziroma izbirnim postopkom do 30. septembra 2020.

Rok za naknadni vpis izrednih študentov (višje šole)

0
Do 30. oktobra 2020 bo potekal naknadni vpis izrednih študentov na preostala prosta vpisna mesta. Vpišete se neposredno na višjo strokovno šolo. Za izredni študij se...

Rezultati druge prijave na višjo šolo

0
Do 23. septembra 2020 bo višješolska prijavna služba kandidate, ki so se za vpis prijavili z drugo prijavo, z izidom izbirnega postopka pisno seznanila.

2. PRIJAVNI ROK: Prijava na višješolske programe

0
31. avgust 2020 je zadnji dan za prijavo na višješolske zavode! Prijavite se z elektronskim prijavnim obrazcem na spletni strani Višješolske prijavne službe www.vss-ce.com/vp.

Objava prostih mest za prijavo v 2. roku (višje šole)

0
Vsi, ki vam v prvem roku ni uspelo priti na želeno fakulteto, na spletnih straneh visokošolskih prijavnih služb bodo objavljena prosta mesta za vpis v drugem roku.

VPIS: 1. krog (Višje šole)

0
!ČESTITAMO! Do 21. avgusta 2020 bo potekal VPIS kandidatov v višje šole. Sprejeti kandidati so bili o tem obveščeni s strani Višješolske prijavne službe. S tem ko ste bili...

Rezultati prve prijave na višjo šolo

0
Do 21. julija 2020 bo Višješolska prijavna služba kandidate, ki so se za vpis prijavili s prvo prijavo, PISNO SEZNANILA z izidom.

Preizkusi nadarjenosti: Višje šole 2020

0
Opravljanje preizkusa posebne nadarjenosti oz. prishofizične sposobnosti na višjih šolah. Več informacij o vpisu in načinu študija na višjih šolah si lahko preberete tu.

Obveščanje o roku za opravljanje preizkusa nadarjenosti

0
Do 15. junija 2020 boste kandidati obveščeni o roku za opravljanje preizkusa posebne nadarjenosti oz. psihofizične sposobnosti.

Objava seznama višjih šol z omejitvami vpisa 2020

0
Višješolska prijavna služba do 24. aprila na spletni stran objavi seznam šol z omejitvami vpisa. Preračunaj svoj uspeh pri splošni ali poklicni maturi v točke...
495OboževalcevVšečkaj