Domov Oznake Vpis na višjo šolo

Oznaka: vpis na višjo šolo

Rok za naknadni vpis izrednih študentov (višje šole)

0
Do 6. oktobra 2023 bo potekal naknadni vpis izrednih študentov na preostala prosta vpisna mesta. Vpišete se neposredno na višjo strokovno šolo. Za izredni študij se...

Rok za oddajo pritožbe (višje šole; 2. rok)

0
Kandidat se lahko pritoži zaradi kršitve postopka v zvezi s prijavnim oziroma izbirnim postopkom do 29. septembra 2023.

Rezultati 2. prijave na višjo šolo

0
Do 1. oktobra 2023  bo višješolska prijavna služba kandidate, ki so se za vpis prijavili z drugo prijavo, z izidom izbirnega postopka pisno seznanila.

Obveščanje o roku za opravljanje preizkusa nadarjenosti (višje šole)

0
Do 15. junija 2023 boste kandidati obveščeni o roku za opravljanje preizkusa posebne nadarjenosti oz. psihofizične sposobnosti.

Rezultati 1. prijave na višjo šolo

0
Do 21. julija 2023 bo Višješolska prijavna služba kandidate, ki so se za vpis prijavili s prvo prijavo, PISNO SEZNANILA z izidom.

Preizkusi nadarjenosti: Višje šole 2023

0
Opravljanje preizkusa posebne nadarjenosti oz. prishofizične sposobnosti na višjih šolah. Več informacij o vpisu in načinu študija na višjih šolah si lahko preberete tu.

Objava seznama višjih šol z omejitvami vpisa 2023

0
Višješolska prijavna služba do 28. aprila na spletni stran objavi seznam šol z omejitvami vpisa. Preračunaj svoj uspeh pri splošni ali poklicni maturi v točke...

Seznam samostojnih visokošolskih zavodov

0
Vas zanima vpis na samostojni visokošolski zavod? Za lažji dostop do uporabnih informacij o samostojnih visokošolskih zavodih smo za vas pripravili seznam povezav do vseh 46 zavodov.

2. PRIJAVNI ROK: Prijava na višješolske programe

0
31. avgust 2023 je zadnji dan za prijavo na višješolske zavode! Prijavite se z elektronskim prijavnim obrazcem na spletni strani Višješolske prijavne službe www.vss-ce.com/vp.

VPIS: 1. krog (Višje šole)

0
!ČESTITAMO! Do 22. avgusta 2023 bo potekal VPIS kandidatov v višje šole. Sprejeti kandidati so bili o tem obveščeni s strani Višješolske prijavne službe. S tem ko ste...
495OboževalcevVšečkaj