Domov Oznake Vpis na višjo šolo

Oznaka: vpis na višjo šolo

Rok za oddajo pritožbe (višje šole)

Kandidat se lahko pritoži zaradi kršitve postopka v zvezi s prijavnim oziroma izbirnim postopkom do 30. septembra 2020.

Rok za naknadni vpis izrednih študentov (višje šole)

Do 30. oktobra 2020 bo potekal naknadni vpis izrednih študentov na preostala prosta vpisna mesta. Vpišete se neposredno na višjo strokovno šolo. Za izredni študij se...

Rezultati druge prijave na višjo šolo

Do 23. septembra 2020 bo višješolska prijavna služba kandidate, ki so se za vpis prijavili z drugo prijavo, z izidom izbirnega postopka pisno seznanila.

2. PRIJAVNI ROK: Prijava na višješolske programe

31. avgust 2020 je zadnji dan za prijavo na višješolske zavode! Prijavite se z elektronskim prijavnim obrazcem na spletni strani Višješolske prijavne službe www.vss-ce.com/vp.

Objava prostih mest za prijavo v 2. roku (višje šole)

Vsi, ki vam v prvem roku ni uspelo priti na želeno fakulteto, na spletnih straneh visokošolskih prijavnih služb bodo objavljena prosta mesta za vpis v drugem roku.

VPIS: 1. krog (Višje šole)

!ČESTITAMO! Do 21. avgusta 2020 bo potekal VPIS kandidatov v višje šole. Sprejeti kandidati so bili o tem obveščeni s strani Višješolske prijavne službe. S tem ko ste bili...

Rezultati prve prijave na višjo šolo

Do 21. julija 2020 bo Višješolska prijavna služba kandidate, ki so se za vpis prijavili s prvo prijavo, PISNO SEZNANILA z izidom.

Preizkusi nadarjenosti: Višje šole 2020

Opravljanje preizkusa posebne nadarjenosti oz. prishofizične sposobnosti na višjih šolah. Več informacij o vpisu in načinu študija na višjih šolah si lahko preberete tu.

Obveščanje o roku za opravljanje preizkusa nadarjenosti

Do 15. junija 2020 boste kandidati obveščeni o roku za opravljanje preizkusa posebne nadarjenosti oz. psihofizične sposobnosti.

Objava seznama višjih šol z omejitvami vpisa 2020

Višješolska prijavna služba do 24. aprila na spletni stran objavi seznam šol z omejitvami vpisa. Preračunaj svoj uspeh pri splošni ali poklicni maturi v točke...

Zadnji prispevki