Domov Oznake Vpis na srednjo šolo

Oznaka: vpis na srednjo šolo

Znane so točke za vpis v srednjo šolo

Na strani Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport so objavili spodnje meje točk, ki so bile potrebne za vpis na srednjo šolo v prvem krogu.

Stanje prijav za vpis v srednje šole

Znana je informacija o številčni prijavi na srednje šole - torej stanje prijav. Tako lahko hitro ugotoviš, ali bo na tvoji šoli omejitev vpisa in ali bodo za vpis štele točke.

Katera srednja šola je najuspešnejša?

Fakulteta Alma Mater Europaea je naredila raziskavo, kjer so, glede na rezultate NPZ in mature, naredili seznam najuspešnejših slovenskih osnovnih in srednjih šol.

Vpis v srednjo šolo 2019

Korak za korakom, kako poteka vpis na srednjo šolo. Obvezno branje za osmošolce in devetošolce, slednji pa si koledarček natisnite, da boste poznali vse datume.

Kje dobiti informacije o poklicih?

Najprej je prvi cilj seveda DijaskiSvet.si :) Obrnete pa se lahko tudi na CIPS, svetovalno službo, CPI, Zavod za zaposlovanje ... Virov z znanjem je veliko, pomembno pa je, da pridobite čim več informacij.

Novi predmeti na srednji šoli

Najprej si bomo prebrali, kaj o predmetnikih na srednjih šolah pravijo na Ministrstvu za izobraževanje, znanost in šport, potem pa bomo nekaj novih predmetov tudi predstavili.

Zadnji prispevki