Domov Oznake Vpis na srednjo šolo

Oznaka: vpis na srednjo šolo

Vpis v srednjo šolo 2023

0
Korak za korakom, kako poteka vpis na srednjo šolo. Obvezno branje za osmošolce in devetošolce, slednji pa si koledarček natisnite, da boste poznali vse datume.

Za devetošolce: Prelistajte novo izdajo Srednješolskega Vpisnika 2023

0
Kliknite na sliko naslovnice Srednješolskega Vpisnika 2021 in prelistajte novo izdajo, ki vam bo v pomoč pri izbiri srednje šole.

Znane so točke za vpis v srednjo šolo

8
Na strani Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport so objavili spodnje meje točk, ki so bile potrebne za vpis na srednjo šolo v prvem krogu.

Stanje prijav za vpis v srednje šole

0
Znana je informacija o številčni prijavi na srednje šole - torej stanje prijav. Tako lahko hitro ugotoviš, ali bo na tvoji šoli omejitev vpisa in ali bodo za vpis štele točke.

Katera srednja šola je najuspešnejša?

0
Fakulteta Alma Mater Europaea je naredila raziskavo, kjer so, glede na rezultate NPZ in mature, naredili seznam najuspešnejših slovenskih osnovnih in srednjih šol.

Kje dobiti informacije o poklicih?

0
Najprej je prvi cilj seveda DijaskiSvet.si :) Obrnete pa se lahko tudi na CIPS, svetovalno službo, CPI, Zavod za zaposlovanje ... Virov z znanjem je veliko, pomembno pa je, da pridobite čim več informacij.

Novi predmeti na srednji šoli

0
Najprej si bomo prebrali, kaj o predmetnikih na srednjih šolah pravijo na Ministrstvu za izobraževanje, znanost in šport, potem pa bomo nekaj novih predmetov tudi predstavili.
495OboževalcevVšečkaj