Domov Oznake Video

Oznaka: video

VIDEO: Kako do cenejših učbenikov?

0
Ob začetku šolskega leta se pojavijo različni denarni stroški, med drugimi tudi ob nakupu učbenikov in delovnih zvezkov. Predstavljamo vam nekaj idej, s katerimi lahko pridete do cenejših učbenikov.

Zoisova štipendija

64
Zoisova štipendija se podeli nadarjenim dijakom in študentom. Kakšni so pogoji, povprečje, kakšna merila, koliko je višina in kam ter kdaj se odda vlogo - v zbiru informacij, ki jih morate vedeti, če želite imeti Zoisovo štipendijo.

VIDEO sprejemni izpiti: NTF

0
Le kdo si ne želi postati modni oblikovalec? Toda še pred tem, bo potrebno opraviti sprejemne izpite na Naravoslovnotehniški fakulteti, na oddelku za tekstilstvo, program oblikovanje tekstilij in oblačil. To je ena od poti v svet mode, oblikovanja in glamurja. Kako se pripraviti na sprejemni izpit in na kaj je treba biti pozoren, pa v videu s simpatično modno oblikovalko.

VIDEO sprejemni izpiti: Fakulteta za šport

0
Vas šport spremlja na vsakem koraku in si želite, da postane tudi del vaše formalne izobrazbe? Fakulteta za šport v Ljubljani, lahko postane del vašega vsakdana, če seveda opravite sprejemne izpite. Kako potekajo sprejemni izpiti, kako se pripravite in na kaj morate biti pripravljeni, nam je povedal Jošt Peterca, študent Fakultete za šport.

VIDEO poklic: Kriminalist

0
Kakšen je poklic kriminalista v Sloveniji in koliko res držijo zgodbe, ki jih vidimo na televiziji?

VIDEO poklic: Stand up komik

0
Vid Valič, eden vidnejših predstavnikov slovenskega komedijanstva, je povedal kako je sam začel s komedijo, zakaj se je odločil, kako nabira svoj material in kakšne zanimive anekdote je vse doživel v svoji karieri. Ob intervjuju z Vidom si lahko ogledate še nekaj insertov z njegovega nastopa v Mengšu. Smeh zagotovljen.

VIDEO sprejemni izpiti: ALUO

0
V pogovoru s študentko Akademije za likovno umetnost (ALUO), oddeleka Vizualne komunikacije, smer grafično oblikovanje, smo klepetali kako potekajo sprejemni izpiti, kaj lahko dijaki pričakujejo na njih, kaj profesorji iščejo, ter kakšne so možnosti in priložnosti za zaposlitev po končanem študiju.

VIDEO sprejemni izpiti: AGRFT

0
Te zanima igranje na gledaliških odrih, režija filmov in podobno? Ali veš da za to potrebuješ opraviti sprejemne izpite na Akademiji za gledališče, film, radio in televizijo? V pogovoru z igralko Viktorijo Bencik boste izvedeli kakšne pripetljaje je doživela na sprejemnih izpit, kako zahtevni so se ji zdeli in kaj meni, da je najpomembneje za uspeh.

VIDEO poklic: Pilot

0
Pilot upravlja letalo na domačih ali mednarodnih poletih in je odgovoren za varno, točno in ekonomično izvršitev leta med posameznimi letališči.

VIDEO poklic: Fotograf

0
Glede na področje dela ločimo fotografe, ki izdelujejo portrete, komercialne fotografe in fotoreporterje. Fotoreporterji delajo za revije, časnike in druge publikacije.
495OboževalcevVšečkaj