Domov Oznake Varnost

Oznaka: varnost

VIDEO poklic: Varnostnik

0
Varnostnik opravlja varnostno - receptorska dela. Sprejema, usmerja obiskovalcem stranke, ter jim daje informacije. Vodi evidenco prihodov in izhodov oseb. Pregleduje dovolilnice in parkiranje vozil. Odpira in zapira dvižno zapornico ob vhodu.

Zakaj nekje po svetu vozijo po desni, nekje pa po levi?

0
Približno četrtina sveta vozi po levi strani, to so večinoma države, ki so del britanske kolonije, medtem ko vse ostale države vozijo po desni strani. Zdi se skrajno čudno in nepraktično, ampak v ozadju se skriva popolnoma dober razlog za to.

Obstaja več vrst nasilja

0
» 12 otrok umrlo v streljanju na osnovni šoli …« »učenec se je s sekiro spravil nad učiteljico«, »5 mladeničev kar 2 uri na šolskem plesu posiljevalo in pretepalo mladoletnico.« To je le nekaj od naslovov, ki jih prebiramo v različnih medijih. Vsi »na srečo« iz tujine. Vsakič, ko preberemo, kaj tako groznega, se zgrozimo in olajšano zavzdihnemo, da še sreča kaj takega ni pri nas. Pa res ni?

Poznaš vse E-je na nalepkah?

2
Zagotovo ste pri pregledu nalepk in sestavin na živilih že opazili različne številke E-jev. Kaj sploh so, kateri so škodljivi in kateri ne ter zakaj so v živilih?
495OboževalcevVšečkaj
HTML Code here