Prijava na e-nasvete

Domov Oznake Točke

Oznaka: točke

Stanje prijav za vpis v srednje šole

Stanje prijav za vpis v srednje šole

Znana je informacija o številčni prijavi na srednje šole - torej stanje prijav. Tako lahko hitro ugotoviš, ali bo na tvoji šoli omejitev vpisa in ali bodo za vpis štele točke.
Najbolj zaželeni in najbolj prezrti programi na fakultetah

Najbolj zaželeni in najbolj prezrti programi na fakultetah

Pa poglejmo... Seveda smo izpostavili le tiste, kateri imajo več kot 250 % preveč prijavljenih kandidatov in pa tiste, ki imajo do 25 % prijavljenih kandidatov glede na razpisana mesta. Kaj pa tvoja fakulteta oz. tvoj program?
Vpis na fakulteto

VIDEO: Vpis na fakulteto korak za korakom – postopek elektronske prijave

Pripravili smo pregled postopka vpisa na fakultete, vse o prvem, drugem in tretjem prijavnem roku. Za vsa vprašanja pa se lahko na nas obrnete s komentarji.
Točke za srednjo šolo

Znane so točke za vpis v srednjo šolo

Na strani Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport so objavili spodnje meje točk, ki so bile potrebne za vpis na srednjo šolo v prvem krogu.
Omejitev vpisa na srednje šole

Srednje šole, kjer bo omejitev vpisa

Omejitev vpisa - Objavljen je seznam srednjih šol, ki so omejile vpis v 1. letnik za šolsko leto 2024/25. Preverite na katerih programih so največji presežki oddanih prijav za vpis.

Kaj je NPZ?

NPZ je nacionalno preverjanje znanja in je test, ki ga rešujejo vsi učenci osnovne šole v Sloveniji. Test se rešuje na isti dan, ob isti uri, pod enakimi pogoji po celotni državi. Preverja se samo znanje, ki se uporablja v učnih načrtih.
Pretvorba ocen v točke

Pretvorba ocen v točke

Ne dvomimo, da je že kdaj naše možgane prebodla misel, kako je mogoče, da so omejitve na posameznih fakultetah lahko tudi decimalna števila? Razlagamo v nadaljevanju.

PREBERI VEČ