Domov Oznake študij v tujini

Oznaka: študij v tujini

Vpis na fakulteto v tujini

0
Študij v tujini vam omogoča tudi utrjevanje jezika, spoznavanje drugačne kulture in ljudi ter dobro referenco za vašo prihodnost.

VIDEO: Študij v tujini

0
Matic Hriberšek se je po končani srednji šoli odločil za študij v Notthingamu v Angliji. Kako se je po prvem letniku v Angliji znašel, kakšen je bil njegov vsakdan in še kopica koristnih odgovorov in nasvetov, pa v obeh videih

Zakaj izkoristiti študij v tujini?

0
Če vas je že kdaj prešinila misel, da bi se na študij odpravili v tujino, potem preberite naslednji članek, da se boste lahko dokončno odločili.

Iz prve roke – po maturi v tujino

0
Kako je, če se dijak odloči in se odpravi na fakulteto po maturi v tujino. Zbrali smo nekaj mnenj dijakov, ki so se odločili, da bodo študirali v tujini.

VIDEO: Vpis na fakulteto v tujini iz prve roke

0
Matic Hriberšek se je po zaključeni srednji šoli v Sloveniji odločil za študij v tujini, natančneje za študij v Veliki Britaniji. Kot je povedal sam, je že nekaj časa razmišljal o študiju izven Slovenije, predvsem zaradi razširitve obzorij.

Kako izbrati študijski program v tujini?

0
Študij v tujini ... jaaa! Kaj pa, ko morate izbrati med skoraj več kot preko 1500 izobraževalnimi programi? Izbira je ogromna, a vsakdo najde takšnega, ki mu ustreza. Kako najti tistega pravega?

Kako se vpišem na fakulteto v tujini?

0
Če razmišljate o študiju v tujini takoj po maturi, potem potrebujete informacije o postopku vpisa, pogojih, možnostih financiranja, štipendijah, bivanju, rokih in vrednotenju izobraževanja. Pripravili smo vam vse to in namige, ki vam koristijo pri odločitvi za študij v tujini.

Študij v sosednjih državah

1
Želje posameznikov se razlikujejo in prav možno je, da v Sloveniji ni študijskega programa, v katerem bi se želel izobraževati bodoči študent. Željen študij lahko vseeno obiskujete, sicer ne v rodni državi, pač pa v njenih sosedah.
495OboževalcevVšečkaj