Domov Oznake študentski servis

Oznaka: študentski servis

Seznam študentskih servisov v Mariboru

0
Za vas smo pripravili pregled študentskih servisov v Mariboru, da boste lahko takoj vedeli odpiralni čas, telefon in mail ter tako še hitreje prišli do študentskega dela in denarja. Pri vseh študentskih servisih pa ne pozabite podaljšati članstva na začetku šolskega/študijskega leta.

Koliko je plačano študentsko delo

0
S 21. januarjem 2023 bodo študentska dela plačana bolje, in sicer se bo dviginila minimalna bruto urna postavka na 5,85 €.

Vaši prvi zaslužki

0
O v času študija lahko opravljate preko študentske napotnice. Izda vam jo izbrani študentski servis za dan ali dva, več dni, mesec, lahko je pa tudi stalna (za nedoločen čas).

Kako poiskati počitniško delo

0
Čas šolskih počitnic je odlična priložnost, da si poiščete počitniško delo. Izboljšate stanje na vašem bančnem računu in hkrati začnete nabirati izkušnje v delovnem okolju.

Ugodnosti za dijake

0
Z vstopom v srednje šole pridobite status dijaka, s tem pa tudi dijaško izkaznico. Tako lahko dobite različne popuste pri nakupu vstopnic, opravljanju različnih tečajev ipd.

Pasti študentskega dela

1
Pri delu preko študentske napotnice lahko prihaja do izzivov. Nekaj vam jih naštevamo in vam ponujamo možne rešitve. Poudarjamo pa, da se pred delom pozanimate o podjetju in da imate že na začetku dokaz, da resnično delate.

Seznam študentskih servisov

0
V Sloveniji najdete ogromno različnih študentskih servisov, katerega boste izbrali, pa je vaša odločitev.
495OboževalcevVšečkaj