Domov Oznake Status

Oznaka: status

Pomembne informacije o študijskih programih

0
Spoznajte organiziranost visokošolskega sistema v Sloveniji in izraze, s katerimi se boste srečeval pri postopku vpisa in med študijem.

Zadnja možnost vpisa na višje šole

0
Višješolska prijavna služba je objavila prosta mesta na višjih šolah po Sloveniji. Objavljena mesta so tako za javne kot tudi zasebne višje šole.

VIDEO: Kako pridobiti različne dijaške statuse?

0
V tem videu ti bomo pokazali, katere pogoje moraš izpolnjevati in kaj moraš storiti, da pridobiš različne statuse. Pri tem ti priporočamo, da se o svojih možnostih pozanimaš tudi na svoji šoli, saj se pogoji pogosto razlikujejo med različnimi šolami.

Generacija Y?

0
Mogoče se zdi osupljivo, vendar se pogovori te ogromne populacije vse bolj sučejo okoli ugotovitve »ta študij ni zame« in dileme ali nadaljevati študij ali pa se preusmeriti, pri čemer pa vprašanje »kam« pogosto ostaja nerazčiščeno.

Spomini študentov višjih letnikov na prvi letnik

0
Študentje se večinoma strinjajo, da je nepoznavanje mesta in ulic, voznih redov avtobusov in lokalov z dobro hrano na začetku največji problem. Zbrali smo nekaj zabavnih zgodb in nekaj težav, s katerimi so se srečevali študenti na začetku svoje študijske poti. Ne glede na prve nevšečnosti, pa so vsi uspešno končali študij.
495OboževalcevVšečkaj