Domov Oznake Srednja šola

Oznaka: srednja šola

Vpis v srednjo šolo 2024

0
Korak za korakom, kako poteka vpis na srednjo šolo. Obvezno branje za osmošolce in devetošolce, slednji pa si koledarček natisnite, da boste poznali vse datume.

Informativni dan v srednjih šolah 2024

0
Informativni dan za srednje šole bo potekal v dveh terminih, in sicer v petek in soboto, 16.2. in 17.2.2024 za vse srednje šole po...

Pomoč pri izbiri srednje šole

0
Karierno usmerjanje svetovalnih delavcev in podpora staršev pri izbiri srednje šole.

Tekmovanja v srednjih šolah

0
Tudi pri tekmovanjih v srednjih šolah, ki so bila prekinjena ali odpovedana zaradi odlok o prepovedi zbiranja ljudi v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja, je ministrstvo sprejelo spremembe pri uveljavljanju izjemnih dosežkov.

Jesenski izpitni rok (srednje šole)

0
Z današnjim dnem se prične jesenski izpitni rok oziroma drugi popravni rok. V tem roku boste dijaki lahko opravljali največ 3 izpite.

Spomladanski izpitni rok (srednje šole)

0
Z današnjim dnem se prične spomladanski izpitni rok oziroma prvi popravni rok. V tem roku boste dijaki lahko opravljali največ 2 izpita.

Izpitni rok za izboljševanje ocen (zaključni letniki)

0
To so še zadnji dnevi, ko lahko izboljšate svoje ocene, preden se prične matura.

Dan za punce

0
Dan za punce bo letos potekal 19. aprila, in sicer v malce drugačni preobleki - svoje poklice in poglede na tehniška dela, bodo delili z vami različni govorci.

Dijak podjetnik

0
Srednja šola je namenjena predvsem pridobitvi dodatnega znanja, dokončnemu oblikovanja vaše osebnosti in odločitvi, kaj vas v življenju veseli. Tisti, ki ste bolj podjetniškega tipa, imate ideje in tisti, ki bi se radi po končani srednji šoli tudi takoj zaposlili, se lahko poizkusite tudi v vodah podjetništva.

Najpogostejša vprašanja in odgovori dijakov o pouku

0
Povprašali smo dijake, kaj jih je na začetku srednješolske poti najbolj zanimalo. Odgovore smo zbrali v članku.
495OboževalcevVšečkaj