Domov Oznake šport

Oznaka: šport

Vroči vadbeni trendi

Top vadbeni trendi: združuje jih sporočilo - kardio, kardio, kardio. Hkrati narekujejo, da je ključnega pomena izboljšanje osnovnih funkcijskih spretnosti. 

Naraven dezodorant

Skupaj s pomladjo in poletjem prihajajo tudi višje temperature, posledično pa tudi čas prepotenih teles in mokrih madežev pod pazduho. Preberite nekaj naravnih načinov, kako zmanjšati potenje.

VIDEO: Urbani športi

Saj veste o čem govorimo. Kdo ne pozna rolerjev ali pa "skejta"? To so vse še zelo mladi športi, brez stoletne tradicije, a so zanimivi, splošno razširjeni in seveda, kot ostali športi, prijazni za telo in duha.

Ogrejte se pred začetkom vadbe

Nobene vadbe ne začnite brez ogrevanja in raztezanja. Zelo sta pomembna pred vsako aktivnostjo in sta najpomembnejša sestavina vsake športne vadbe. Pripravili pa smo tudi nekaj enostavnih vaj, s pomočjo katerih se boste dodobra ogreli pred vadbo.

Kako sprostiti stres

Včasih se ne počutimo dobro. Vendar to počutje ni povezano s tem, da nas kaj boli, vendar imamo v sebi nekakšen občutek nemira. Lahko bi rekli, da smo pod stresom.

Kaj jesti po vadbi

Da vaša naporna telovadba ne bo šla v nič, pa je pomembno, da po rekreaciji, zaužijete pravilna živila. Preberite si, kaj zaužiti po vadbi.

Slovarček plesnih stilov

Ples je lahko čuten, vznemirljiv in občutljiv. Lahko je počasen, divji ali celo erotičen. Poznamo različne stile plesa in z njimi povezane značilnosti. Da se boste znašli v poplavi tečajev in da boste lažje ugotovili, kateri ples vas veseli, smo pripravili slovarček plesnih stilov.

Zadnji prispevki