Prijava na e-nasvete

Domov Oznake Razpis

Oznaka: razpis

Stanje prijav za vpis v srednje šole

Stanje prijav za vpis v srednje šole

Znana je informacija o številčni prijavi na srednje šole - torej stanje prijav. Tako lahko hitro ugotoviš, ali bo na tvoji šoli omejitev vpisa in ali bodo za vpis štele točke.
Razpis

Objavljen je razpis za vpis na fakultete 2024/2025

Ministrstvo za izobraževanje je objavilo razpis za vpis na dodiplomske in enovite magistrske študijske programe za leto 2023/24. Objavljen pa je tudi razpis za vpis na višje šole.
razpis za vpis

Objavljen je razpis za vpis v srednje šole 2024/2025

Na spletni strani MIZS najdete razpis za vpis v srednje šole v šolskem letu 2024/2025.

Vpis v srednjo šolo 2024

Korak za korakom, kako poteka vpis na srednjo šolo. Obvezno branje za osmošolce in devetošolce, slednji pa si koledarček natisnite, da boste poznali vse datume.
Vpis na fakulteto

VIDEO: Vpis na fakulteto korak za korakom – postopek elektronske prijave

Pripravili smo pregled postopka vpisa na fakultete, vse o prvem, drugem in tretjem prijavnem roku. Za vsa vprašanja pa se lahko na nas obrnete s komentarji.

Vpis v srednjo šolo v 10 korakih

Kako poteka vpis v srednjo šolo, do kdaj je treba oddati prijavo in kaj se zgodi, če niste izbrani na želeno srednjo šolo? Preberite vse informacije o postopku vpisa v srednjo šolo po korakih.
Vpis v srednjo šolo 2024

Pomembni datumi za 9. r & vpis v srednjo šolo 2024

Devetošolci, pripravili smo seznam datumov, ki jih morate spremljati in si jih označiti na svojem koledarčku. Torej, kdaj je vpis, kdaj veste, koliko se vas je vpisalo na vašo šolo, kdaj je NPZ ... Vse pomembne informacije.
Omejitve

Obveščanje SŠ o omejitvah in spremembah obsega razpisanih mest

Osnovne in srednje šole vas bodo do 24. maja 2024 obvestile o omejitvah in spremembah obsega razpisanih mest. Do tega datuma bo prav tako javno...
Razpis za vpis

Pomembne informacije o študijskih programih

Spoznajte organiziranost visokošolskega sistema v Sloveniji in izraze, s katerimi se boste srečeval pri postopku vpisa in med študijem.

Prijava v študentski dom

Na spletu je že dosegljiv Razpis za sprejem in podaljšanje bivanja študentov visokošolskega študija v študentskih domovih in pri zasebnikih za študijsko leto 2020/21. Kaj vse morate opraviti, priložiti in kako se sploh prijaviti v študentski dom ali pa najti zasebno sobo, v nadaljevanju.

PREBERI VEČ