Domov Oznake Razpis

Oznaka: razpis

Objavljen je razpis za vpis v srednje šole 2020/21

Na spletni strani MIZS najdete razpis za vpis v srednje šole v šolskem letu 2020/21.

Vpis v srednjo šolo v 10 korakih

Kako poteka vpis v srednjo šolo, do kdaj je treba oddati prijavo in kaj se zgodi, če niste izbrani na želeno srednjo šolo? Preberite vse informacije o postopku vpisa v srednjo šolo po korakih.

Prijava v študentski dom

Na spletu je že dosegljiv Razpis za sprejem in podaljšanje bivanja študentov visokošolskega študija v študentskih domovih in pri zasebnikih za študijsko leto 2019/20. Kaj vse morate opraviti, priložiti in kako se sploh prijaviti v študentski dom ali pa najti zasebno sobo, v nadaljevanju.

Stanje prijav za vpis v srednje šole

Znana je informacija o številčni prijavi na srednje šole - torej stanje prijav. Tako lahko hitro ugotoviš, ali bo na tvoji šoli omejitev vpisa in ali bodo za vpis štele točke.

Spremembe pri vpisu na fakultete

Ministrstvo pristojno za vpis na fakultete, je objavilo spremenjen pravilnik o razpisu za vpis in izvedbi vpisa v visokem šolstvu. Ta prinaša nekaj pomembnih sprememb, ki se bodo že upoštevale pri letošnjem vpisu. Zate smo izbrali tiste, ki jih moraš poznati.

VIDEO: Vpis na fakulteto korak za korakom

Pripravili smo pregled postopka vpisa na fakultete, vse o prvem, drugem in tretjem prijavnem roku. Za vsa vprašanja pa se lahko na nas obrnete s komentarji.

Objavljen je razpis za vpis na fakultete 2020/21

Ministrstvo za izobraževanje je objavilo razpis za vpis na dopiplomske in enovite magistrske študijske programe za leto 2019/20. Objavljen pa je tudi razpis za vpis na višje šole.

Pomembni datumi za devetošolce 2020

Devetošolci, pripravili smo seznam datumov, ki jih morate spremljati in si jih označiti na svojem koledarčku. Torej, kdaj je vpis, kdaj veste, koliko se vas je vpisalo na vašo šolo, kdaj je NPZ ... Vse pomembne informacije.

Vpis v srednjo šolo 2020

Korak za korakom, kako poteka vpis na srednjo šolo. Obvezno branje za osmošolce in devetošolce, slednji pa si koledarček natisnite, da boste poznali vse datume.

Pomembne informacije o študijskih programih

Spoznajte organiziranost visokošolskega sistema v Sloveniji in izraze, s katerimi se boste srečeval pri postopku vpisa in med študijem.

Zadnji prispevki