Domov Oznake Računalništvo

Oznaka: računalništvo

VIDEO poklic: Inženir informatike

0
Kaj lahko obljubimo tistim, ki razmišljajo o računalništvu? Tole: nikoli vam ne bo dolgčas. Računalništvo se razvija hitreje kot katerakoli druga veda ali tehnologija

Program: TEHNIK RAČUNALNIŠTVA

0
Tehnik računalništva pozna osnovne elemente programske opreme, pravila za pisanje programov in osnovna znanja o sintaksi in semantiki pri pisanju programov, usposobljen pa je tudi za upravljanje z informacijsko opremo.

Internet – od piratov do detektivov

0
Komercialna programska oprema je zelo draga, na srečo pa je na internetu moč najti vse več brezplačnih programov. Gre za t. i. programe freeware, ki so povsem brezplačni, seveda pa se programerji ne bodo branili donacij.

VIDEO poklic: Sistemski inženir

0
Sistemski inženir sodeluje z razvijalci programov pri definiranju programskih modulov (to so zaključeni deli programskega sistema), ki sestavljajo programski sistem kot delujočo celoto. Za vsak modul izdela delovne specifikacije, ki vsebujejo funkcijo in velikost modula, naprave, na katerih bo deloval, povezave z drugimi moduli in obstoječimi programi ter napravami celotnega sistema.

SPLOŠNA MATURA (spomladanski rok): Več predmetov

0
2. 6. je dan, ko se piše splošno maturo iz kopice predmetov: mehanika, elektrotehnika, računalništvo, biotehnologija, ekonomija, materiali, likovna teorija, glasba, sodobni ples, teorija in zgodovina drame in gledališča.
495OboževalcevVšečkaj