Domov Oznake Prosti čas

Oznaka: prosti čas

Potrebščine za bivanje v dijaškem domu

0
Pozanimajte se kako velika je soba, kako dolga postelja, kako lahko sobo preuredite (ali lahko lepite posterje na steno, imate možnost samostojnega pripravljanja hrane), katera oprema vas bo že čakala v sobi.

Popotniški nasveti za začetnike

0
Vsak bi moral v življenju vsaj enkrat občutiti čare samostojnega potovanja in se podati v neznano. Četudi nima še popotniških izkušenj. Spodaj so zapisani popotniški nasveti za začetnike.

Zgodbe v pesmi

0
Zgodbe v pesmi pričarajo prav poseben vtis na gledalca. Na slovenskih odrih si lahko iz leta v leto ogledamo več novih priredb muziklov. Muzikli pa postajajo prave uspešnice.

Vzemi si odmor in počitek

0
Vzemi si odmor. Zakaj moramo poslušati, kar nam pravi oglas za kit-kat? Že oglaševalci so spoznali, da potrebujemo počitek in vse pozivajo, da si vzamemo več odmorov.

Stand-up

0
Stand-up komedija oziroma na kratko stand-up, izvira iz Velike Britanije, moč pa jo je bilo zaslediti že od 18. stoletja naprej na britanskih dvorih. Svoj zmagoviti pohod po odrih je začela v 70. letih, ki jih lahko označimo kot začetek moderne stand-up komedije.

Varno na sonce

0
Ste vedeli, da je tudi sprehod lahko obremenilen za kožo? 80 % vsega izpostavljanja soncu je naključnega, zato je redna uporaba pripravkov za zaščito pred soncem pravzaprav nujna. Dejstvo je, da so sončni žarki škodljivi in da se moramo na soncu pred njimi zaščititi. Zato predstavljamo, kaj morate vedeti o zaščiti pred soncem.

Sneg = sankanje

0
Začenja se uvod v smučarsko sezono, z njo pa tudi v sankaško. V Sloveniji imamo kar nekaj sankaških prog in na kratko smo jih za vas opisali v uredništvu DijaskiSvet. Prijetno sankaško sezono vam želimo in čim manj padcev na zadnjico.

Investirajte prosti čas v koristne aktivnosti

0
Kot dijaki imate veliko možnosti brezplačnih aktivnosti kar na šoli. V članku vam predstavljamo, kako lahko svoj prosti čas koristno porabite. Združite koristno s prijetnim.

VIDEO Tutorial: Fotoaparat iz škatlice za vžigalice

0
Za izdelavo doma narejenega fotoaparata boš potreboval kar nekaj pripomočkov, ki pa jih bodisi že imaš doma, ali pa jih boš našel v očetovi delavnici.

Zavetišča za živali

0
Pozor! Če kje najdeš izgubljeno žival, moraš o tem v roku 24 ur obvestiti bližnje zavetišče, saj je ta žival lahko tudi le izgubljena. Če sam/a izgubiš ljubljenčka pa moraš takoj ukrepati ter o izginotju obvestiti sosede, znance, lokalne medije in zavetišča.
495OboževalcevVšečkaj