Prijava na e-nasvete

Domov Oznake Program

Oznaka: program

Kemijski tehnik

Program: TEHNIK LABORATORIJSKE BIOMEDICINE (SSI)

Ime izobraževalnega programa: TEHNIK LABORATORIJSKE BIOMEDICINE Naziv strokovne izobrazbe: tehnik/ tehtnica laboratorijske biomedicine CILJI IZOBRAŽEVALNEGA PROGRAMA TEHNIK LABORATORIJSE BIOMEDICINE Poleg splošnih ciljev izobraževalni program omogoča dijakom in...
Kemijski tehnik

Program: ARANŽERSKI TEHNIK (SSI)

Aranžerki tehnik je usposobljen za načrtovanje ureditve prostora, obvlada orodja in tehnike aranžiranja. Zna urediti tržni prostor po načelih vizualnega komuniciranja; izdeluje in postavlja dekoracije za ureditve prostora ter zagotavlja skladnost dekoracije in ureditve prostora s pričakovanji naročnika.

VIDEO poklic: Natakar

Dela natakarja so razdeljena na posamezne faze in sicer na: pripravljalna dela, ki jih je treba opraviti v natakarski pripravljalnici, kjer poteka priprava perila, namiznega inventarja in ureditev servisnih vozičkov; pripravljalna dela v jedilnici oziroma v prostorih, ki so namenjeni postrežbi gostov.
GASTRONOMSKE IN HOTELSKE STORITVE

Program: SLAŠČIČAR (SPI)

Program slaščičar traja tri leta, omogoča pa razvijanje sposobnosti za izdelavo slaščic, slaščičarskih izdelkov ter nasploh za delo s hrano.
Bolničar - negovalec

Program: HORTIKULTURNI TEHNIK (SSI)

Hortikulturni tehnik je usposobljen za delo z rastlinami in cvetjem. Izvajajo dela v vrtnarstvu, cvetličarstvu oz. hortikulturi v skladu z načeli trajnostnega razvoja, zagotavljanja kakovosti in varstva pri delu.
Bolničar - negovalec

Program: CVETLIČAR (SPI)

Cvetličarji se usposobijo za pravilno skladiščenje in vzdrževanje rezanega cvetja, zelenja in aranžerskega materiala, znajo uporabljati različne vrste rezanega cvetja, zelenja in lončnic pri izdelavi cvetličnih vezav in dekoracij.
Zdravstvena nega

Program: GRADBENI TEHNIK (SPI, TPI)

Program Gradbeni tehnik se zaključi s poklicno maturo, po pridobljeni izobrazbi pa pridobite temeljna znanja iz stavbarstva, gradbenih inženirskih objektov, gradbene mehanike, osnov projektiranja, kalkulacij in poslovanja, geodezije.
Bolničar - negovalec

Program: BOLNIČAR – NEGOVALEC (SPI)

Izobraževanje za Bolničarja - negovalec traja tri leta, usposobljeni pa ste za kompleksne delovne naloge v okviru poklica bolničar negovalec v socialno v socialnovarstvenih zavodih.
Zdravstvena nega

Program: ELEKTROTEHNIK (SSI, TPI)

Elektrotehniki spoznajo materiale in elemente s področja elektrotehnike, pravilno in varno rabo orodij, strojev in naprav, spoznajo osnovne elemente programske opreme, pravila za pisanje programov in osnovna znanja o sintaksi in semantiki pri pisanju programov.
Zdravstvena nega

Program: ZDRAVSTVENA NEGA (SSI, TPI)

Program zdravstvena nega vas usposobi za prepoznavanje potreb pacientov in potreb ljudi s posebnimi potrebami ter za izvajanje z dravstvene nege o draslih pacientov, otrok in mladostnikov.

PREBERI VEČ