Prijava na e-nasvete

Domov Oznake Prijavni rok

Oznaka: prijavni rok

Vpis

Datumi za vpis na fakultete in višje šole 2024

Natisnite si naš koledarček z vsemi pomembnimi datumi za vpis 2024/25, ki jih morate vedeti, če se vpisujete na fakultete. Le na tak način ne boste zamudili nobenega pomembnega datuma.
Naknadni vpis izrednih študentov

Rok za naknadni vpis izrednih študentov (višje šole)

Do 9. oktobra 2024 bo potekal naknadni vpis izrednih študentov na preostala prosta vpisna mesta. Vpišete se neposredno na višjo strokovno šolo. Za izredni študij se...
Rok za prijavo

VPIS na fakulteto po 2. roku (fakultete)

V primeru, da niste bili izbrani na nobeno mesto, imate še eno možnost prijave na fakultete.
Drugi prijavni rok

2. PRIJAVNI ROK: Prijava na višješolske programe

31. avgust 2023 je zadnji dan za prijavo na višješolske zavode! Prijavite se z elektronskim prijavnim obrazcem na spletni strani Višješolske prijavne službe www.vss-ce.com/vp.
Prijavni rok srednje šole

1. PRIJAVNI ROK: Prijava na srednjo šolo

Za prijavo na srednjo šolo morate izpolniti poseben obrazec, na katerega boste napisali programe, kamor se želite vpisati. Ko se odločate bodite pozorni na...
Prijavni rok

PRIJAVNI ROK za vpis učencev, ki so se izobraževali v tujini...

Učenci, ki ste se v zadnjem šolskem letu izobraževali v tujini in dijaki, ki vam izbrana šola ni všeč, imate do 16. 5. čas, da pošljete prijavo.
Prvi prijavni rok

1. PRIJAVNI ROK: Prijava na višješolske programe

Kandidati za vpis v višješolske študijske programe oziroma višje strokovne šole se na razpis lahko prijavite od 20. februarja do 17. marca 2023 z elektronsko prijavo na spletni strani Višješolske prijavne službe www.vss-ce.com/vps
Vpis na fakulteto

1. PRIJAVNI ROK: Vpis na fakultete

Prvi prijavni rok traja od 17. februarja do 20. marca 2023. Prijava poteka preko elektronskega portala eVŠ.
Drugi prijavni rok

2. PRIJAVNI ROK: Vpis na fakultete

V tednu med 21. in 25. avgustom poteka 2. prijavni rok za vse, ki se želite v študijskem letu 2023/2024 vpisati na fakulteto oziroma visoko šolo.

2. PRIJAVNI ROK: Prijava na srednjo šolo

V drugem krogu se vpisujete le tisti, ki v prvem krogu niste bili uspešni. Kandidirate na 10 % prostih mest na vseh srednjih šolah, kjer je omejitev vpisa in na vsa prosta mesta na šolah, kjer se je prijavilo manj kandidatov, kot je bilo razpisanih prostih mest.

PREBERI VEČ