Domov Oznake Prijavni rok

Oznaka: prijavni rok

Rok za prijavo po 2. roku (fakultete)

V primeru, da niste bili izbrani na nobeno mesto, imate še eno možnost prijave na fakultete.

Rok za naknadni vpis izrednih študentov (višje šole)

Do 30. oktobra 2020 bo potekal naknadni vpis izrednih študentov na preostala prosta vpisna mesta. Vpišete se neposredno na višjo strokovno šolo. Za izredni študij se...

2. PRIJAVNI ROK: Prijava na višješolske programe

31. avgust 2020 je zadnji dan za prijavo na višješolske zavode! Prijavite se z elektronskim prijavnim obrazcem na spletni strani Višješolske prijavne službe www.vss-ce.com/vp.

2. PRIJAVNI ROK: Vpis na fakultete

V tednu med 22. in 29. avgustom poteka 2. prijavni rok za vse, ki se želite v študijskem letu 2014/2015 vpisati na fakulteto oziroma visoko šolo.

SPLOŠNA MATURA (jesenski rok): Zadnji rok za prijavo

Zadnji rok za prijavo k splošni maturi v jesenskem roku je 15. julij. Nanjo se lahko prijavite vsi, ki je še niste opravljali v spomladanskem roku, niste opravili katerega od predmetov, ali pa želite preprosto zviševati katero od ocen.

POKLICNA MATURA (jesenski rok): Zadnji rok za prijavo

Danes poteče zadnji rok za prijavo k poklicni maturi v jesenskem roku. Nanjo se lahko prijavite vsi, ki je še niste opravljali v spomladanskem roku, je niste uspešno opravili ali pa želite zviševati katero od ocen.

2. PRIJAVNI ROK: Prijava na srednjo šolo

V drugem krogu se vpisujete le tisti, ki v prvem krogu niste bili uspešni. Kandidirate na 10 % prostih mest na vseh srednjih šolah, kjer je omejitev vpisa in na vsa prosta mesta na šolah, kjer se je prijavilo manj kandidatov, kot je bilo razpisanih prostih mest.

PRIJAVNI ROK za vpis učencev, ki so se izobraževali v tujini...

Učenci, ki ste se v zadnjem šolskem letu izobraževali v tujini in dijaki, ki vam izbrana šola ni všeč, imate do 6.6. čas, da pošljete prijavo.

1. PRIJAVNI ROK: Prijava na srednjo šolo

Za prijavo na srednjo šolo morate izpolniti poseben obrazec, na katerega boste napisali programe, kamor se želite vpisati. Ko se odločate bodite pozorni na...

SPLOŠNA in POKLICNA MATURA (spomladanski rok): Zadnji rok za prijavo

Danes poteče zadnji rok za prijavo k splošni maturi v spomladanskem roku. Prijavnico boste izpolnili na šoli, po vsej verjetnosti, da jo bo šola tudi poslala. V primeru upravičenih razlogov, pa imate čas do 20. maja, vendar pozor, upravičeni razlogi so samo:

Zadnji prispevki