Domov Oznake Prijava

Oznaka: prijava

Vpis v srednjo šolo 2024

0
Korak za korakom, kako poteka vpis na srednjo šolo. Obvezno branje za osmošolce in devetošolce, slednji pa si koledarček natisnite, da boste poznali vse datume.

VIDEO: Vpis na fakulteto korak za korakom – postopek elektronske prijave

0
Pripravili smo pregled postopka vpisa na fakultete, vse o prvem, drugem in tretjem prijavnem roku. Za vsa vprašanja pa se lahko na nas obrnete s komentarji.

Vpis v srednjo šolo v 10 korakih

0
Kako poteka vpis v srednjo šolo, do kdaj je treba oddati prijavo in kaj se zgodi, če niste izbrani na želeno srednjo šolo? Preberite vse informacije o postopku vpisa v srednjo šolo po korakih.

Srednje šole, kjer bo omejitev vpisa

0
Objavljen je seznam srednjih šol, ki so omejile vpis v 1. letnik za šolsko leto 2023/24. Preverite na katerih programih so največji presežki oddanih prijav za vpis.

SPLOŠNA in POKLICNA MATURA (spomladanski rok): Rok za predprijavo

0
Do 15. novembra 2023 imate čas za oddajo predprijave na splošno ali poklicno maturo. Prijavnico oddate na šoli, kjer boste opravljali maturo ali na Ric.

POKLICNA MATURA (jesenski rok): Zadnji rok za prijavo

0
Danes poteče zadnji rok za prijavo k poklicni maturi v jesenskem roku. Nanjo se lahko prijavite vsi, ki je še niste opravljali v spomladanskem roku, je niste uspešno opravili ali pa želite zviševati katero od ocen.
495OboževalcevVšečkaj