Prijava na e-nasvete

Domov Oznake Prijava

Oznaka: prijava

Vpis v srednjo šolo 2024

Korak za korakom, kako poteka vpis na srednjo šolo. Obvezno branje za osmošolce in devetošolce, slednji pa si koledarček natisnite, da boste poznali vse datume.
Vpis na fakulteto

VIDEO: Vpis na fakulteto korak za korakom – postopek elektronske prijave

Pripravili smo pregled postopka vpisa na fakultete, vse o prvem, drugem in tretjem prijavnem roku. Za vsa vprašanja pa se lahko na nas obrnete s komentarji.

Vpis v srednjo šolo v 10 korakih

Kako poteka vpis v srednjo šolo, do kdaj je treba oddati prijavo in kaj se zgodi, če niste izbrani na želeno srednjo šolo? Preberite vse informacije o postopku vpisa v srednjo šolo po korakih.
Omejitev vpisa na srednje šole

Srednje šole, kjer bo omejitev vpisa

Omejitev vpisa - Objavljen je seznam srednjih šol, ki so omejile vpis v 1. letnik za šolsko leto 2024/25. Preverite na katerih programih so največji presežki oddanih prijav za vpis.
Predprijava

SPLOŠNA in POKLICNA MATURA (spomladanski rok): Rok za predprijavo

Do 15. novembra 2023 imate čas za oddajo predprijave na splošno ali poklicno maturo. Prijavnico oddate na šoli, kjer boste opravljali maturo ali na Ric.
Poklicna matura

POKLICNA MATURA (jesenski rok): Zadnji rok za prijavo

Danes poteče zadnji rok za prijavo k poklicni maturi v jesenskem roku. Nanjo se lahko prijavite vsi, ki je še niste opravljali v spomladanskem roku, je niste uspešno opravili ali pa želite zviševati katero od ocen.

PREBERI VEČ