Domov Oznake Prevoz

Oznaka: Prevoz

5 pomembnih opravil na začetku šolskega leta

0
1. september prinese začetek pouka, zopet je treba zgodaj vstajati, si organizirati čas in na začetku leta, urediti nekaj pomembnih opravil. Naredili smo seznam top 5 opravil >>

Subvencionirani prevoz v šolo in na fakulteto

3
Ne glede na to, ali boste v času šolanja bivali doma ali pa na svojem, bo uporaba javnega prometa v mestu neizbežna. Zato je treba pravočasno poskrbeti za karte. Za uporabo javnega prevoza lahko pridobite tudi subvencijo.

Subvencionirane mesečne vozovnice

0
Izdajanje vozovnic se bo predvidoma začelo 24. oziroma 25. avgusta. Cene in pravila ostajajo nespremenjena, za uporabnike LPP pa se priporoča, poleg tiskanega obrazca tudi oddaja elektronske vloge.

Postopek pridobivanja mesečnih vozovnic za LPP

0
Z letom 2016 je prišlo do sprememb na področju subvencioniranega prevoza - uveljavljena je enotna prometna vozovnica IJPP.

VIDEO: Kako naj napolnim svojo Urbana kartico?

1
Potrebujemo Urbana kartico - kako pa naj jo napolnimo, da bomo nemoteno potovali po mestu?

VIDEO: Kako si izposodim BicikeLJ?

0
Za vse bodoče dijake in študente, ki boste prišli v Ljubljano in si želeli svojo pot skrajšati z brezplačnim ljubljanskim BicikLJem. Pet preprostih korakov, do izposoje kolesa vam predstavi Filternetovec Žiga. Pa veselo vožnjo po ulicah Ljubljane.

Prevoz v Ljubljano

0
Nekaj možnosti za vse, ki se vozite v Ljubljano. Z avtom, vlakom, avtobusom? Odločitev je vaša, pomislite pa tudi na to, da se vam lahko pri vožnji kdo pridruži (manjši stroški) in pa izkoristite subvencijo za prevoz.

Na bus z Urbano

0
Enotna mestna kartica Urbana je brezkontaktna pametna kartica, ki omogoča hitro in udobno brezgotovinsko plačilo vožnje z ljubljanskimi mestnimi avtobusi. S kartico Urbana je že mogoče plačati tudi vožnjo z vzpenjačo na Ljubljanski grad, parkirnino na belih conah in parkiriščih v upravljanju Javnega podjetja Ljubljanska parkirišča in tržnice ter storitve v knjižnicah.

VIDEO: Najpogostejše napake pri opravljanju vozniškega izpita

0
Kot nam je povedal gospod Mahić, vodja avtošole 1 Mah, razlogi za neuspešno opravljanje izpita ne tičijo v neznanju, ampak je za to velikokrat kriv stres, še bolj pa pomanjkljivo opazovanje.

Kako na informativni dan?

0
Ker potekajo informativni dnevi ponavadi v drugem mestu, vam ponujamo vse potrebne informacije, da ne boste izgubljali časa v gneči ali pa pri iskanju informacij.
495OboževalcevVšečkaj