Domov Oznake Prevoz

Oznaka: Prevoz

12 ključnih odgovorov o subvencioniranem prevozu

0
Zbrali smo odgovore na 12 pogostih vprašanj o pridobitvi subvencionirane mesečne vozovnice.

5 pomembnih opravil na začetku šolskega leta

0
1. september prinese začetek pouka, zopet je treba zgodaj vstajati, si organizirati čas in na začetku leta, urediti nekaj pomembnih opravil. Naredili smo seznam top 5 opravil >>

Subvencionirani prevoz v šolo in na fakulteto

3
Ne glede na to, ali boste v času šolanja bivali doma ali pa na svojem, bo uporaba javnega prometa v mestu neizbežna. Zato je treba pravočasno poskrbeti za karte. Za uporabo javnega prevoza lahko pridobite tudi subvencijo.

Subvencionirane mesečne vozovnice

0
Izdajanje vozovnic se bo predvidoma začelo 24. oziroma 25. avgusta. Cene in pravila ostajajo nespremenjena, za uporabnike LPP pa se priporoča, poleg tiskanega obrazca tudi oddaja elektronske vloge.

Postopek pridobivanja mesečnih vozovnic za LPP

0
Z letom 2016 je prišlo do sprememb na področju subvencioniranega prevoza - uveljavljena je enotna prometna vozovnica IJPP.

VIDEO: Kako naj napolnim svojo Urbana kartico?

1
Potrebujemo Urbana kartico - kako pa naj jo napolnimo, da bomo nemoteno potovali po mestu?

VIDEO: Kako si izposodim BicikeLJ?

0
Za vse bodoče dijake in študente, ki boste prišli v Ljubljano in si želeli svojo pot skrajšati z brezplačnim ljubljanskim BicikLJem. Pet preprostih korakov, do izposoje kolesa vam predstavi Filternetovec Žiga. Pa veselo vožnjo po ulicah Ljubljane.

Prevoz v Ljubljano

0
Nekaj možnosti za vse, ki se vozite v Ljubljano. Z avtom, vlakom, avtobusom? Odločitev je vaša, pomislite pa tudi na to, da se vam lahko pri vožnji kdo pridruži (manjši stroški) in pa izkoristite subvencijo za prevoz.

Kako na informativni dan?

0
Ker potekajo informativni dnevi ponavadi v drugem mestu, vam ponujamo vse potrebne informacije, da ne boste izgubljali časa v gneči ali pa pri iskanju informacij.

Kako do vozniškega izpita

0
Odločitev, da želite opraviti vozniški izpit, pomeni, da boste svojemu cilju morali nameniti čas in denar. Kako do vozniškega izpita, smo zapisali v petih ključnih točkah.
495OboževalcevVšečkaj