Prijava na e-nasvete

Domov Oznake Prevoz

Oznaka: Prevoz

12 ključnih odgovorov o subvencioniranem prevozu

Zbrali smo odgovore na 12 pogostih vprašanj o pridobitvi subvencionirane mesečne vozovnice.
Začetek pouka

5 pomembnih opravil na začetku šolskega leta

1. september prinese začetek pouka, zopet je treba zgodaj vstajati, si organizirati čas in na začetku leta, urediti nekaj pomembnih opravil. Naredili smo seznam top 5 opravil >>
Subvencionirani prevoz

Subvencionirani prevoz v šolo in na fakulteto

Ne glede na to, ali boste v času šolanja bivali doma ali pa na svojem, bo uporaba javnega prometa v mestu neizbežna. Zato je treba pravočasno poskrbeti za karte. Za uporabo javnega prevoza lahko pridobite tudi subvencijo.
Subvencionirane mesečne vozovnice

Subvencionirane mesečne vozovnice

Izdajanje vozovnic se bo predvidoma začelo 24. oziroma 25. avgusta. Cene in pravila ostajajo nespremenjena, za uporabnike LPP pa se priporoča, poleg tiskanega obrazca tudi oddaja elektronske vloge.

Postopek pridobivanja mesečnih vozovnic za LPP

Z letom 2016 je prišlo do sprememb na področju subvencioniranega prevoza - uveljavljena je enotna prometna vozovnica IJPP.

VIDEO: Kako naj napolnim svojo Urbana kartico?

Potrebujemo Urbana kartico - kako pa naj jo napolnimo, da bomo nemoteno potovali po mestu?

VIDEO: Kako si izposodim BicikeLJ?

Za vse bodoče dijake in študente, ki boste prišli v Ljubljano in si želeli svojo pot skrajšati z brezplačnim ljubljanskim BicikLJem. Pet preprostih korakov, do izposoje kolesa vam predstavi Filternetovec Žiga. Pa veselo vožnjo po ulicah Ljubljane.

Prevoz v Ljubljano

Nekaj možnosti za vse, ki se vozite v Ljubljano. Z avtom, vlakom, avtobusom? Odločitev je vaša, pomislite pa tudi na to, da se vam lahko pri vožnji kdo pridruži (manjši stroški) in pa izkoristite subvencijo za prevoz.

Kako na informativni dan?

Ker potekajo informativni dnevi ponavadi v drugem mestu, vam ponujamo vse potrebne informacije, da ne boste izgubljali časa v gneči ali pa pri iskanju informacij.
Vozniški izpit

Kako do vozniškega izpita

Odločitev, da želite opraviti vozniški izpit, pomeni, da boste svojemu cilju morali nameniti čas in denar. Kako do vozniškega izpita, smo zapisali v petih ključnih točkah.

PREBERI VEČ