Domov Oznake Poklici

Oznaka: poklici

Program: TEHNIK ZOBNE PROTETIKE / ZOBOTEHNIK

0
Izobraževalni program Ime izobraževalnega programa: TEHNIK ZOBNE PROTETIKE  Naziv strokovne izobrazbe: zobotehnik/ zobotehnica   CILJI IZOBRAŽEVALNEGA PROGRAMA Poleg splošnih ciljev izobraževalni program omogoča dijakom in dijakinjam (v nadaljevanju: dijaki), da...

Program: TEHNIK LABORATORIJSKE BIOMEDICINE

0
Izobraževalni program Ime izobraževalnega programa: TEHNIK LABORATORIJSKE BIOMEDICINE Naziv strokovne izobrazbe: tehnik/ tehtnica laboratorijske biomedicine CILJI IZOBRAŽEVALNEGA PROGRAMA Poleg splošnih ciljev izobraževalni program omogoča dijakom in dijakinjam (v...

Program: ARANŽERSKI TEHNIK

0
Aranžerki tehnik je usposobljen za načrtovanje ureditve prostora, obvlada orodja in tehnike aranžiranja. Zna urediti tržni prostor po načelih vizualnega komuniciranja; izdeluje in postavlja dekoracije za ureditve prostora ter zagotavlja skladnost dekoracije in ureditve prostora s pričakovanji naročnika.

Dan za punce

0
Dan za punce bo letos potekal 19. aprila, in sicer v malce drugačni preobleki - svoje poklice in poglede na tehniška dela, bodo delili z vami različni govorci.

VIDEO poklic: Stand up komik

0
Vid Valič, eden vidnejših predstavnikov slovenskega komedijanstva, je povedal kako je sam začel s komedijo, zakaj se je odločil, kako nabira svoj material in kakšne zanimive anekdote je vse doživel v svoji karieri. Ob intervjuju z Vidom si lahko ogledate še nekaj insertov z njegovega nastopa v Mengšu. Smeh zagotovljen.

VIDEO poklic: Pilot

0
Pilot upravlja letalo na domačih ali mednarodnih poletih in je odgovoren za varno, točno in ekonomično izvršitev leta med posameznimi letališči.

VIDEO poklic: Fotograf

0
Glede na področje dela ločimo fotografe, ki izdelujejo portrete, komercialne fotografe in fotoreporterje. Fotoreporterji delajo za revije, časnike in druge publikacije.

VIDEO poklic: Kinooperater

0
Večina nas je že kdaj šla v kino. Veliko platno, super film. Toda, ste se kdaj vprašali, kako je ta film prišel na platno? Kdo ga je sestavil in kako? No, več o tem v videu o poklicu kinooperaterja!

VIDEO poklic: Zdravnik

0
Glavna področja dela zdravnika so diagnostično preiskovalni postopki, zdravljenje oz. spremljanje bolnikovega stanja, delo v zdravniških komisijah ter znanstveno delo v akademskih ustanovah.

VIDEO poklic: Medicinska sestra

0
Medicinska sestra pomaga posamezniku, družini ali družbeni skupini pri ohranjanju in utrjevanju zdravja, preprečevanju bolezni in skrbi za bolne in invalidne osebe.
495OboževalcevVšečkaj