Domov Oznake Počitnice

Oznaka: počitnice

Pomembni osnovnošolski datumi 2023/24

0
Pripravili smo vam koledar datumov, ki si jih morate zabeležiti v svoj šolski koledar. Tako boste natančno vedeli, kdaj ste doma, koliko časa imate še za izboljšanje ocen pred zaključkom ocenjevalnega obdobja in katere sobote boste presedeli v šolskih klopeh.

Pouka prost dan za …

0
Danes je pouka prost dan za učence iz območja Gorenjske, Goriške, Notranjsko-Kraške, Obalno-Kraške, Osrednjeslovenske in Zasavske statistične regije ter občin Ribnica, Sodražica, Loški Potok,...

Poletne počitnice

0
Pa so tu! Poletne počitnice! Oddahnite si od šolskih klopi in užijte tople poletne dni.

Popotniški nasveti za začetnike

0
Vsak bi moral v življenju vsaj enkrat občutiti čare samostojnega potovanja in se podati v neznano. Četudi nima še popotniških izkušenj. Spodaj so zapisani popotniški nasveti za začetnike.

Kaj vzeti na potovanje

0
Potovanja so del študentskih let, zato smo pripravili nekaj napotkov, da ne boste ničesar pozabili in da boste v primeru nepredvidenih dogodkov pripravljeni.

Prvomajske počitnice

0
Med 27. aprilom in 2. majem potekajo prvomajske počitnice, ki so še zadnje pred zaključkom šolskega leta.

Jesenske počitnice

0
Jesenske počitnice trajajo od 31. oktobra do 4. novembra, da pa vam ne bo dolgčas, predlagamo nekaj vsebin, ki si jih lahko preberete.

Varno na sonce

0
Ste vedeli, da je tudi sprehod lahko obremenilen za kožo? 80 % vsega izpostavljanja soncu je naključnega, zato je redna uporaba pripravkov za zaščito pred soncem pravzaprav nujna. Dejstvo je, da so sončni žarki škodljivi in da se moramo na soncu pred njimi zaščititi. Zato predstavljamo, kaj morate vedeti o zaščiti pred soncem.

Zimske počitnice

0
Od 6. pa do 10. februarja 2023 boste učenci in dijaki uživali v zimskih počitnicah.

Zimske počitnice

0
Od 30. januarja pa do 10. februarja 2023 boste učenci in dijaki uživali v zimskih počitnicah.
495OboževalcevVšečkaj