Domov Oznake Počitnice

Oznaka: počitnice

Poletne počitnice

Pa so tu! Poletne počitnice! Oddahnite si od šolskih klopi in užijte tople poletne dni.

Prvomajske počitnice

Med 27. aprilom in 3. majem potekajo prvomajske počitnice, ki so še zadnje pred zaključkom šolskega leta.

Zimske počitnice

Od 17. pa do 21. februarja 2014 boste učenci in dijaki JV Slovenije (razen občin Ribnica, Sodražica, Loški Potok, Kočevje, Osilnica in Kostel), Koroške, Podravske, Pomurske, Savinjske in Spodnjeposavske statistične regije uživali v zimskih počitnicah.

Zimske počitnice

Od 23. pa do 27. februarja 2015 boste učenci in dijaki Jugovzhodne Slovenije (razen Kočevja), Koroške, Podravja, Pomurja, Savinjske regije in Spodnje posavske regije uživali v zimskih počitnicah.

Popotniški nasveti za začetnike

Vsak bi moral v življenju vsaj enkrat občutiti čare samostojnega potovanja in se podati v neznano. Četudi nima še popotniških izkušenj. Spodaj so zapisani popotniški nasveti za začetnike.

Dan spomina na mrtve

Danes se spominjamo vseh, ki so nas zapustili.

Jesenske počitnice

Jesenske počitnice trajajo od 31. oktobra do 4. novembra, da pa vam ne bo dolgčas, predlagamo nekaj vsebin, ki si jih lahko preberete.

Pomembni osnovnošolski datumi 2019/20

Pripravili smo vam koledar datumov, ki si jih morate zabeležiti v svoj šolski koledar. Tako boste natančno vedeli, kdaj ste doma, koliko časa imate še za izboljšanje ocen pred zaključkom ocenjevalnega obdobja in katere sobote boste presedeli v šolskih klopeh.

Kaj vzeti na potovanje

Potovanja so del študentskih let, zato smo pripravili nekaj napotkov, da ne boste ničesar pozabili in da boste v primeru nepredvidenih dogodkov pripravljeni.

Varno na sonce

Ste vedeli, da je tudi sprehod lahko obremenilen za kožo? 80 % vsega izpostavljanja soncu je naključnega, zato je redna uporaba pripravkov za zaščito pred soncem pravzaprav nujna. Dejstvo je, da so sončni žarki škodljivi in da se moramo na soncu pred njimi zaščititi. Zato predstavljamo, kaj morate vedeti o zaščiti pred soncem.
HTML Code here

Zadnji prispevki