Domov Oznake NPZ

Oznaka: NPZ

Znan je tretji predmet na NPZ

2
Seznam osnovnih šol, v katerih se bo preverjalo znanje z nacionalnim preverjanjem znanja iz določenega tretjega predmeta v 9. razredu v šolskem letu 2019/20.

NPZ: Rezultati in možnost vpogleda (6. in 9. razred)

0
Danes je dan, ko izveste rezultate NPZ.

NPZ: Tretji predmet (9. razred)

0
Nabor letošnjih predmetov je: Tuji jezik, Glasbena umetnost, Biologija, Fizika in Naravoslovje. Predmeti so bili določeni že v septembru, v marcu pa je bilo določeno, na kateri šoli se bo preverjal kateri predmet. In da boste vedeli, kaj vas lahko čaka:

NPZ: Tuji jezik (6. razred)

0
11. maj 2020 V šestem razredu učenci opravljajo preizkus znanja iz dveh tujih jezikov: angleščine in nemščine. Preizkus traja 60 minut in je razdeljen na štiri dele: slušno...

NPZ: Matematika (6. in 9. razred)

0
Preizkus iz matematike traja eno uro, možnih pa je od 50 do 60 točk. Na preizkusu imate lahko geotrikotnik, ravnilo, šestilo, žepni računalnik pa ni dovoljen.

NPZ: Slovenščina ali italijanščina ali madžarščina (6. in 9. razred)

0
NPZ iz slovenščine traja 60 minut, sestavljen pa je iz dveh besedil, na katera se nanašajo vprašanja.

Spremembe na področju NPZ

0
S šolskim letom 2017/18 se bodo začele uporabljati spremembe na področju NPZ. Preverite, katere so to.

Stanje prijav za vpis v srednje šole

0
Znana je informacija o številčni prijavi na srednje šole - torej stanje prijav. Tako lahko hitro ugotoviš, ali bo na tvoji šoli omejitev vpisa in ali bodo za vpis štele točke.

Pomembni osnovnošolski datumi 2021/22

0
Pripravili smo vam koledar datumov, ki si jih morate zabeležiti v svoj šolski koledar. Tako boste natančno vedeli, kdaj ste doma, koliko časa imate še za izboljšanje ocen pred zaključkom ocenjevalnega obdobja in katere sobote boste presedeli v šolskih klopeh.

Srednje šole, kjer je omejitev vpisa

0
Objavljen je seznam srednjih šol, ki so omejile vpis v 1. letnik za šolsko leto 2021/22. Do 22. aprila, ko je bil končan rok za prenos prijav, se je prijavilo 18.364 kandidatov (lani 18.916). V prenosnem roku je svojo prijavo preneslo 666 kandidatov (lani 868).
495OboževalcevVšečkaj