Domov Oznake NPZ

Oznaka: NPZ

Srednje šole, kjer bo omejitev vpisa

0
Objavljen je seznam srednjih šol, ki so omejile vpis v 1. letnik za šolsko leto 2023/24. Preverite na katerih programih so največji presežki oddanih prijav za vpis.

Stanje prijav za vpis v srednje šole

0
Znana je informacija o številčni prijavi na srednje šole - torej stanje prijav. Tako lahko hitro ugotoviš, ali bo na tvoji šoli omejitev vpisa in ali bodo za vpis štele točke.

Kaj je NPZ?

0
NPZ je nacionalno preverjanje znanja in je test, ki ga rešujejo vsi učenci osnovne šole v Sloveniji. Test se rešuje na isti dan, ob isti uri, pod enakimi pogoji po celotni državi. Preverja se samo znanje, ki se uporablja v učnih načrtih.

Pomembni osnovnošolski datumi 2022/23

0
Pripravili smo vam koledar datumov, ki si jih morate zabeležiti v svoj šolski koledar. Tako boste natančno vedeli, kdaj ste doma, koliko časa imate še za izboljšanje ocen pred zaključkom ocenjevalnega obdobja in katere sobote boste presedeli v šolskih klopeh.

Znan je tretji predmet na NPZ

2
Seznam osnovnih šol, v katerih se bo preverjalo znanje z nacionalnim preverjanjem znanja iz določenega tretjega predmeta v 9. razredu v šolskem letu 2019/20.

NPZ: Tuji jezik (6. razred)

0
10. maj 2023 V šestem razredu učenci opravljajo preizkus znanja iz dveh tujih jezikov: angleščine in nemščine. Preizkus traja 60 minut in je razdeljen na štiri dele: slušno...

NPZ: Seznanitev z dosežki (9. razred)

0
  S 31. majem 2023 bodo učence 9. razredov seznanili z dosežki NPZ. Da se boste pred vpisom na srednjo šoli bolje znašli smo vam pripravili 10...

Spremembe na področju NPZ

0
S šolskim letom 2017/18 se bodo začele uporabljati spremembe na področju NPZ. Preverite, katere so to.

Pomembni datumi za devetošolce & vpis v srednjo šolo 2023

6
Devetošolci, pripravili smo seznam datumov, ki jih morate spremljati in si jih označiti na svojem koledarčku. Torej, kdaj je vpis, kdaj veste, koliko se vas je vpisalo na vašo šolo, kdaj je NPZ ... Vse pomembne informacije.

Psihološka priprava na NPZ

0
Preberite si, kako se lahko na nacionalno preverjanje znanja ali pa na katerikoli drug šolski preizkus psihološko pripravite, da ga ne boste doživljali kot prevelik stres.
495OboževalcevVšečkaj