Domov Oznake Informativni dnevi

Oznaka: informativni dnevi

Informativni dnevi 2020 – na srednjih šolah, dijaških domovih in fakultetah

V petek in soboto, 14.2. in 15.2.2020 se po celotni Sloveniji odvijajo informativni dnevi 2020. Ti potekajo v dopoldanskih in popoldanskih urah, preverite pa svojih želenih...

16 vprašanj za informativne dneve

Informativni dnevi potekajo dva dneva in zato je število fakultet oziroma šol, ki jih lahko obiščete v tem času, omejeno. Zato se dobro pripravite (s spodnjimi vprašanji) in obiščite le tiste, ki so vaši resni favoriti.

Starši na informativnih dnevih

Starši na informativnih dnevih so pogost prizor, predvsem spremljajo svojega devetošolca, ko se odloča za srednjo šolo.

Informativni dnevi 2020 na fakultetah

Preveri TOP 7 VSEBIN, ki jih potrebuješ, da boš na svojih informativnih dnevih dobil čim več informacij!

Informativni dan v srednjih šolah 2020

Informativni dan za srednje šole bo potekal v dveh terminih, in sicer v petek in soboto, 14.2. in 15.2.2020 po celotni Sloveniji. Predstavitve na srednjih...

Pomembni datumi za devetošolce 2020

Devetošolci, pripravili smo seznam datumov, ki jih morate spremljati in si jih označiti na svojem koledarčku. Torej, kdaj je vpis, kdaj veste, koliko se vas je vpisalo na vašo šolo, kdaj je NPZ ... Vse pomembne informacije.

TOP 11 vprašanj za informativne dneve za učence

Informativni dnevi potekajo dva dneva in zato je število šol, ki jih lahko obiščete v tem času, omejeno. Zato se dobro pripravite (s spodnjimi vprašanji) in obiščite le tiste, ki so vaši resni favoriti. Pri vprašanjih nam je pomagala Gabrijela Fidler, univ. dipl. psih., šolska svetovalka z Gimnazije Velenje.

VIDEO: Informativni dnevi 2013

Filsternetov mislec Filster, se je s svojo pomočnico Manco, potepal po ljubljanskih fakultetah in bodoče študente spraševal kaj so jim predstavitve sploh ponudile in kam se nameravajo vpisati.

Kje dobim informacije o vpisu na fakulteto?

Pred vpisom na fakulteto se je dobro oborožiti s čim več informacijami. Zbrali smo nekaj naslovov, kamor se lahko obrnete v času vpisa na fakulteto. Če boste iz vsakega vira dobili nekaj informacij, si boste lahko ustvarili bolj jasno sliko o svojem želenem študiju.

Pomembne informacije o študijskih programih

Spoznajte organiziranost visokošolskega sistema v Sloveniji in izraze, s katerimi se boste srečeval pri postopku vpisa in med študijem.

Zadnji prispevki