Domov Oznake Informativni dnevi

Oznaka: informativni dnevi

Informativni dnevi 2022 – na srednjih šolah, dijaških domovih in fakultetah

0
V petek in soboto, 11.2. in 12.2.2022 se po celotni Sloveniji odvijajo informativni dnevi 2022. Ti potekajo v dopoldanskih in popoldanskih urah, preverite pa svojih...

16 vprašanj za informativne dneve

0
Informativni dnevi potekajo dva dneva in zato je število fakultet oziroma šol, ki jih lahko obiščete v tem času, omejeno. Zato se dobro pripravite (s spodnjimi vprašanji) in obiščite le tiste, ki so vaši resni favoriti.

Informativni dan v srednjih šolah 2022

0
Informativni dan za srednje šole bo potekal v dveh terminih, in sicer v petek in soboto, 11.2. in 12.2.2022 za vse srednje šole po...

Informativni dnevi 2022 na fakultetah

1
Preveri TOP 7 VSEBIN, ki jih potrebuješ, da boš na svojih informativnih dnevih dobil čim več informacij!

Virtualni informativni dnevi – ure in povezave

0
Tudi v letošnjem letu bodo informativni dnevi potekali večinoma virtualno, in sicer 11. in 12. februarja. Večinoma ob 10.00 in 15.00 uri. Pri nekaterih...

Pomembne informacije o študijskih programih

0
Spoznajte organiziranost visokošolskega sistema v Sloveniji in izraze, s katerimi se boste srečeval pri postopku vpisa in med študijem.

Starši na informativnih dnevih

0
Starši na informativnih dnevih so pogost prizor, predvsem spremljajo svojega devetošolca, ko se odloča za srednjo šolo.

Pomembni datumi za devetošolce 2022

4
Devetošolci, pripravili smo seznam datumov, ki jih morate spremljati in si jih označiti na svojem koledarčku. Torej, kdaj je vpis, kdaj veste, koliko se vas je vpisalo na vašo šolo, kdaj je NPZ ... Vse pomembne informacije.

TOP 11 vprašanj za informativne dneve za učence

0
Informativni dnevi potekajo dva dneva in zato je število šol, ki jih lahko obiščete v tem času, omejeno. Zato se dobro pripravite (s spodnjimi vprašanji) in obiščite le tiste, ki so vaši resni favoriti. Pri vprašanjih nam je pomagala Gabrijela Fidler, univ. dipl. psih., šolska svetovalka z Gimnazije Velenje.

VIDEO: Informativni dnevi 2013

0
Filsternetov mislec Filster, se je s svojo pomočnico Manco, potepal po ljubljanskih fakultetah in bodoče študente spraševal kaj so jim predstavitve sploh ponudile in kam se nameravajo vpisati.
495OboževalcevVšečkaj