Domov Oznake Gimnazija

Oznaka: gimnazija

Vrste srednješolskih programov

0
Že veste, kam bi se vpisali, ne veste pa, kakšen poklic pravzaprav pridobite? Da boste dobro informirani o svoji poklicni poti, smo pripravili kratek pregled vseh petih srednješolskih izobraževanj v Sloveniji in njihove glavne značilnosti.

Lov na fazane

0
In končal se je prvi šolski dan. Filternet je šel na teren in ujel nekaj trenutkov iz prvega dne. Se najdeš na fotografijah?

Program: TEHNIŠKA GIMNAZIJA

0
Tehniška gimnazija se od klasične razlikuje v tem, da je več praktičnega dela, prav tako pa so predmeti bolj strokovni in specifični.

Program: ŠPORTNA GIMNAZIJA

0
Posebnost športne gimnazije je, da je večji obseg ur športne vzgoje ter da je program prilagoje vsem, ki resno trenirajo katerega izmed športov, saj so veliko krat odsotni od pouka in imajo nasplošno manj časa za šolske obveznosti. Zato je takšna gimnazija primerna za tiste, ki so pripravljeni na veliko samostojnega dela.

Razlike med gimnazijskimi programi

0
Odločitev za srednjo šolo je pomembna saj si, glede na izbrano šolo, delno že začrtate nadaljnjo študijsko pot. Ko rečemo "začrtate" seveda ne mislimo, da si ne morete kasneje premisliti ampak vseeno si lahko z napačno odločitvijo otežite ali pa s pravo odločitvijo olajšate srednješolska leta in jih užijete z veliko žlico!
495OboževalcevVšečkaj