Domov Oznake Drugi rok

Oznaka: drugi rok

Znane so omejitve za vpis na fakulteto!

0
Maturanti, znane so minimalne točke za sprejem na želeno fakulteto.

Izbirni postopek za drugi prijavni rok na fakultetah

0
Od 15. do 23. septembra 2020 bo potekal IZBIRNI POSTOPEK za drugi prijavni rok na fakultete. Do 24. septembra boste prejeli po pošti sklep o rezultatih drugega...

2. PRIJAVNI ROK: Prijava na višješolske programe

0
31. avgust 2020 je zadnji dan za prijavo na višješolske zavode! Prijavite se z elektronskim prijavnim obrazcem na spletni strani Višješolske prijavne službe www.vss-ce.com/vp.

Objava prostih mest za prijavo v 2. roku (višje šole)

0
Vsi, ki vam v prvem roku ni uspelo priti na želeno fakulteto, na spletnih straneh visokošolskih prijavnih služb bodo objavljena prosta mesta za vpis v drugem roku.

2. PRIJAVNI ROK: Prijava na srednjo šolo

0
V drugem krogu se vpisujete le tisti, ki v prvem krogu niste bili uspešni. Kandidirate na 10 % prostih mest na vseh srednjih šolah, kjer je omejitev vpisa in na vsa prosta mesta na šolah, kjer se je prijavilo manj kandidatov, kot je bilo razpisanih prostih mest.

Znane so omejitve za vpis na fakulteto!

2
Maturanti, znane so minimalne točke za sprejem na želeno fakulteto.

Jesenski sprejemni izpiti: Fakulteta za dizajn

0
Na Fakulteti za dizajn bodo preverjali vašo nadarjenost pisno in ustno, izpit pa velja le za tekoče leto.

Drugi rok vpisa na fakultete

10
S 20.8. se začenja drugi rok prijav na fakultete. Prijavite se lahko vsi, ki v prvem krogu niste bili nikamor sprejeti, tisti, ki v prvem krogu niste oddali prijave in vsi, ki ste bili sprejeti, vendar se niste vpisali.

Zadnja možnost vpisa na višje šole

0
Višješolska prijavna služba je objavila prosta mesta na višjih šolah po Sloveniji. Objavljena mesta so tako za javne kot tudi zasebne višje šole.
495OboževalcevVšečkaj