Domov Oznake Drugi rok

Oznaka: drugi rok

Drugi rok vpisa na fakultete

16
S 20.8. se začenja drugi rok prijav na fakultete. Prijavite se lahko vsi, ki v prvem krogu niste bili nikamor sprejeti, tisti, ki v prvem krogu niste oddali prijave in vsi, ki ste bili sprejeti, vendar se niste vpisali.

Znane so omejitve za vpis na fakulteto!

0
Maturanti, znane so minimalne točke za sprejem na želeno fakulteto.

Izbirni postopek za 2. prijavni rok na fakultetah

0
Od 17. do 23. septembra 2024 bo potekal IZBIRNI POSTOPEK za drugi prijavni rok na fakultete. Do 23. septembra boste prejeli po pošti sklep o rezultatih...

2. PRIJAVNI ROK: Prijava na višješolske programe

0
31. avgust 2023 je zadnji dan za prijavo na višješolske zavode! Prijavite se z elektronskim prijavnim obrazcem na spletni strani Višješolske prijavne službe www.vss-ce.com/vp.

Znane so omejitve za vpis na fakulteto!

4
Maturanti, znane so minimalne točke za sprejem na želeno fakulteto.

Zadnja možnost vpisa na višje šole

0
Višješolska prijavna služba je objavila prosta mesta na višjih šolah po Sloveniji. Objavljena mesta so tako za javne kot tudi zasebne višje šole.

Jesenski sprejemni izpiti: Fakulteta za dizajn

0
Na Fakulteti za dizajn bodo preverjali vašo nadarjenost pisno in ustno, izpit pa velja le za tekoče leto.

Objava prostih mest za prijavo v 2. roku (višje šole)

0
Vsi, ki vam v prvem roku ni uspelo priti na želeno fakulteto, na spletnih straneh visokošolskih prijavnih služb bodo objavljena prosta mesta za vpis v drugem roku.

2. PRIJAVNI ROK: Prijava na srednjo šolo

0
V drugem krogu se vpisujete le tisti, ki v prvem krogu niste bili uspešni. Kandidirate na 10 % prostih mest na vseh srednjih šolah, kjer je omejitev vpisa in na vsa prosta mesta na šolah, kjer se je prijavilo manj kandidatov, kot je bilo razpisanih prostih mest.
495OboževalcevVšečkaj