Domov Oznake Denar

Oznaka: denar

Seznam študentskih servisov v Mariboru

0
Za vas smo pripravili pregled študentskih servisov v Mariboru, da boste lahko takoj vedeli odpiralni čas, telefon in mail ter tako še hitreje prišli do študentskega dela in denarja. Pri vseh študentskih servisih pa ne pozabite podaljšati članstva na začetku šolskega/študijskega leta.

Vse o državnih štipendijah

25
Državne štipendije so nadomestile prejšnje republiške štipendije, ki jih je do leta 2007 podeljeval Zavod RS za zaposlovanje. Državne štipendije so oblika državne pomoči tistim, ki bi imeli zaradi nižjih dohodkov v družini težave s financiranjem šolanja.

Štipendije občin

0
Večina dijakov in študentov izkoristi možnost državne, kadrovske ali pa Zoisove štipendije, manjše število pa se jih zaveda, da lahko koristijo tudi druge štipendije, ki jih ponavadi podeljujejo občine, t.i. občinske štipendije.

Sejem rabljenih učbenikov

1
V Ljubljani se letošnji, največji sejem rabljenih učbenikov, seli na novo lokacijo, tokrat boste dobili cenejše učbenike v bližini Prešernovega trga.

VIDEO: Kadrovske štipendije

0
Večina med nami je zagotovo že slišala za možnosti, ki jih imamo za pridobitev štipendije. Tokrat pa o drugi, manj poznani, a toliko bolj zanimivi vrsti štipendiranja - predstavljamo kadrovsko štipendijo.

VIDEO poklic: Borzni posrednik

0
Delo borznega posrednika zajema razgovore s strankami, spremljanje trgovanja in trgovanje prek računalniških zaslonov, analiziranje razmer na trgu in pri posameznih izdajateljih vrednostnih papirjev ter urejanje dokumentacije, ki spremlja trgovanje.

Kako izboljšati stanje na računu?

0
V času, ko brez denarja ne moreš skoraj ničesar, je pomembno znati upravljati z njim. Marsikdo je kdaj že zašel v nepotrebne finančne težave zaradi površnosti. Temu pa bi se dalo z lahkoto izogniti. Za lažjo orientacijo po finančni uspešnosti se je najprej treba spoznati z najbolj tipičnimi napakami, ki jih delamo celo na dnevni bazi.
495OboževalcevVšečkaj