Fakultete

  • 2. Kraj

  • 3. Program

  • 4. Št. let študija

  • 5. Način študija

  • 6. Področje študija

  • 7. Tip zavoda

B2 Visoka šola za poslovne vede

B2, Visoka šola za poslovne vede ponuja nacionalno verificirane visokošolske študijske programe, ki diplomantom zagotavljajo najsodobnejša znanja s področja informacijskih in poslovnih ved.

Visoka šola na Ptuju

Visoka šola na Ptuju je nova šola, kjer so osnovni cilji kakovost in odličnost, raznovrstnost ter dostopnost. Njihov program je Bionika v tehniki.

B&B visokošolski zavod za trajnostni razvoj Kranj

B&B visokošolski zavod za trajnostni razvoj Kranj izvaja študijski program Varstvo okolja, in sicer v Ljubljani in v Kranju.

B&B, izobraževanje in usposabljanje, Višja strokovna šola

Višja strokovna šola B&B ponuja tri programe v Kranju in enega v Ljubljani.

ALUO, Akademija za likovno umetnost in oblikovanje

ALUO – Akademija za likovno umetnost in oblikovanje ponuja študijske programe s področja oblikovanja, kiparstva, konserviranja, restavriranja in slikarstva.

Ekonomska fakulteta

Ekonomska fakulteta. Kot vodilna mednarodna ustanova v JV Evropi ustvarjamo najboljše kadre na področju poslovnih in ekonomskih ved

Fakulteta za logistiko

Fakulteta za logistiko Univerze v Mariboru želi spodbuditi in navdihniti študente, sodelavce ter preko njih širšo strokovno javnost, za poglobljeno preučevanje problematike logistike …

Fakulteta za strojništvo

Fakulteta za tehnologije in sisteme je namenjena pridobivanju znanja iz različnih tehnologij, ki se uporabljajo v industriji.

Medicinska fakulteta Ljubljana

Fakulteta za medicino ima prvi cilj izobraziti diplomante,ki se bodo po diplomi lahko hitro vključili v delo, svoje znanje pa uspešno nadgradili s specializacijami. Medicinska fakulteta Ljubljana

Stran 3 od 17
423OboževalcevVšečkaj

PREBERI ŠE