Fakultete

  • 2. Kraj

  • 3. Program

  • 4. Št. let študija

  • 5. Način študija

  • 6. Področje študija

  • 7. Tip zavoda

Nova univerza, Evropska pravna fakulteta

Evropska pravna fakulteta Nove univerze izvaja študijske programe, ki nudijo širok nabor znanja na področju prava, interdisciplinarnega področja prava in managementa infrastrukture in nepremičnin ter alternativnega reševanja sporov.

Fakulteta za zdravstvene vede v Celju – Regijsko študijsko središče Celje

Poslanstvo Fakultete za zdravstvene vede v Celju je izvajanje kakovostnih pedagoško izobraževalnih in znanstveno raziskovalnih programov s področja zdravstvene nege in drugih zdravstvenih ved.

Fakulteta za tehnologijo polimerov

Fakulteta za tehnologijo polimerov je mednarodno priznana fakulteta z do- in podiplomskim programom Tehnologija polimerov in edina visokošolska institucija v Sloveniji, ki ponuja celovite študijske programe na področju polimernih materialov in tehnologij.

Fakulteta za kemijo in kemijsko tehnologijo Maribor

Fakulteta za kemijo in kemijsko tehnologijo Maribor je institucija s kvalitetnimi študijskimi programi, ki diplomantom nudijo zaposljivost v evropskem okolju.

Fakulteta za energetiko

Fakulteta za energetiko se nahaja v Krškem in v Velenju ter spada pod Univerzo v Mariboru. Študij se torej trenutno izvaja v energetskih okoljih, kjer je omogočen neposreden stik študentov z energetskimi postroji.

Univerza v Novem mestu, Fakulteta za zdravstvene vede

Fakulteta za zdravstvene vede Univerze v Novem mestu je samostojni visokošolski zavod, katerega osnovno poslanstvo je izobraževanje, raziskovanje in svetovanje na področju zdravstva.

Univerza v Novem mestu, Fakulteta za strojništvo

Fakulteta za strojništvo UNM je namenjena pridobivanju znanja iz različnih tehnologij, ki se uporabljajo v industriji.

Univerza Sigmunda Freuda Dunaj – podružnica Ljubljana

Na Univerzi Sigmunda Freuda – podružnica Ljubljana lahko študentje izberejo dve smeri fakultetnega študija, ki potekata po bolonjski sistemu v dveh stopnjah: Psihoterapevtska znanost in Psihologija.

Fakulteta za logistiko, Celje

Fakulteta za logistiko Univerze v Mariboru želi spodbuditi in navdihniti študente, sodelavce ter preko njih širšo strokovno javnost, za poglobljeno preučevanje problematike logistike …

Stran 2 od 17

495OboževalcevVšečkaj