Loading Dogodki

<< Nazaj na dogodke

  • This event has passed.

1. PRIJAVNI ROK: Vpis na fakultete

17. februarja - 20. marca

Vpis na fakulteto

Za študijsko leto 2023/24 bo prijava za vpis v 1. letnik študijskih programov potekala na spletnem portalu eVŠ. Naslov spletnega portala, kjer bo mogoče oddati prijavo za vpis, bo http://portal.evs.gov.si/prijava, ki bo aktiviran z objavo razpisa za vpis. Vpis bo potekal med 17. 2. in 20. 3. 2023.

Kako se vpisati na fakulteto  najdeš v članku Navodila za vpis na fakulteto. Pred vpisom pa dobro razmisli, kaj te veseli. Predlagamo, da si ogledaš tudi pomembne informacije o študijskih programih. Preglej seznam fakultet posameznih univerz (Univerza v Ljubljani, Univerza v Mariboru, Univerza na Primorskem, Univerza v Novi Gorici, Nova Univerza) in seznam samostojnih visokošolskih zavodov, kjer najdeš tudi mnenja študentov, ki te fakultete obiskujejo. Seveda ne pozabi na informativne dneve, ki bodo potekali 17. in 18. februarja, pripravili pa smo ti 16 vprašanj za informativne dneve.

Visokošolski prijavno-informacijski službi pošljete samo eno Prvo prijavo. V njej lahko po prednostnem vrstnem redu napišete največ tri študijske programe, v katere se želite vpisati in za katere izpolnjujete oziroma boste do rokov, izpolnjevali pogoje za vpis.

Pomemben je vrstni red zapisanih študijskih programov, saj boste, pod pogoji, ki so v razpisu navedeni v poglavju o izbirnem postopku, uvrščeni v prvega, za katerega boste izpolnili vse pogoje. Zato izberite le tiste študijske programe, za katere boste izpolnjevali pogoje za vpis, sicer se želja ne bo upoštevala. Kandidati lahko oddate prvo prijavo tudi na spletnih straneh www.vpis.uni-lj.si, www.vpis.um.si, www.vpis.upr.si ali www.ung.si.

Vpisovali se boste lahko do 20. 3. 2023.

Podrobnosti

Začetek:
17. februarja
Konec:
20. marca
Oznake dogodka:
, ,

<< Nazaj na dogodke