Loading Dogodki

<< Nazaj na dogodke

  • This event has passed.

1. PRIJAVNI ROK: Prijava na višješolske programe

20. februarja - 15. marca

Prvi prijavni rok

15. marec 2024 je zadnji dan za prijavo na višješolske zavode! Prijavite se preko www.vss-ce.com/vps.

Prijavite se lahko v največ tri višje strokovne šole oziroma v tri različne višješolske študijske programe, za katere izpolnjujete vpisne pogoje ali jih boste izpolnili do rokov, objavljenih z razpisom. V prijavi po prednostnem vrstnem redu navedite, v katere višješolske študijske programe se želite vpisati. Šteje se, da se prijavljate v različne višješolske študijske programe, če se za vpis v isti program prijavite za redni študij, izredni študij, na sedežu višje strokovne šole oziroma v drugem kraju. Vrstni red zapisanih šol in višješolskih študijskih programov je zelo pomemben, saj boste uvrščeni v prvega, za katerega boste izpolnili vse vpisne pogoje.

Na višješolske programe se ne morejo vpisati študenti, ki so že bili vpisani na visokošolski zavod tri leta (torej diplomanti).

Zadnji dan za prijavo je 15. marec 2024. Po tem datumu vrstnega reda zapisanih višješolskih študijskih programov oziroma študijskih želja ni mogoče več spremeniti. Da bi preverili, ali so vaši podatki v prijavi pravilni, vam bo Višješolska prijavna služba v aprilu 2023 poslala računalniški izpis prijave. Popravke morebitnih napak boste morali službi poslati do zahtevanega datuma.

Podrobnosti

Začetek:
20. februarja
Konec:
15. marca
Oznake dogodka:
, , , ,

<< Nazaj na dogodke