Prijava na e-nasvete

DomovDijaski SvetProsti časKako ozdraviti zlomljeno srce?

Kako ozdraviti zlomljeno srce?

Rešite se vsega, kar vas spominja na bivšo/bivšega

Poslovite se od slik, daril in drugih spominov, ki vas spominjajo na pravkar razpadlo zvezo. Dlje kot bodo te stvari pred vami, dlje bo trajala sveža bolečina in pot naprej bo še težka. Tako lahko npr. organizirate druženje s prijatelji, zakurite ogenj, da boste zažgali stvari od bivše/-ga, pojete pesmi (pa ne preveč ljubezenskih) in seveda zažgete vse te stvari, ki vas spominjajo na bivšo/-ega in se na simbolni ravni poslovite od stare ljubezni.

Razvajajte se in bodite drzni

Ne skrivajte se pred svetom, naj vrata vaše sobe ostanejo odprta. Najprej se dobro naspite – vzemite si čas in si privoščite toliko spanca, kolikor je treba. Ko bo telo spočito, pridejo na vrsto kulinarični užitki, kajti tehtnica v teh dneh ne dela, zato so kilogrami irelevantni. Tudi kakšen bazen ali savna nista prepovedana, da bo le srce hitreje zakrpano. Lahko se odločite za kakšno manikiro, pedikuro ali kakšno drugo kuro. Če pa v vas tli ideja o kakšni drzni spremembi, ki si jo že od nekdaj želite narediti, pa do danes ni bilo poguma, je sedaj pravi čas za to. Spremenite frizuro, barvo las, stil oblačenja. Tetovaža? Postavljanje mej je prepuščeno vam. In ko bo stilska preobrazba končana, se seveda na prefinjen način pokažite svoji bivši/-emu. Naj opazi, kaj vse je spregledal/-a na vas.

Streljanje, boks, fitnes?

Verjetno obramba v klasičnem pomenu besede ni potrebna. Pa vendar je dobro, če se počutite ne samo psihično, temveč tudi fizično močno. Preizkusite se v streljanju z zračno puško ali lokom. Morda pa vas bolj mika sproščanje odvečne energije ob boksanju vreče? Potrebujete tri stvari: boksarsko vrečo, boksarske rokavice in voljo. Poskusite kaj novega in uživajte ob sproščanju energije! Bodite močni in hkrati naredite tudi nekaj dobrega za svoje telo. Mišice in dobra postava vam bodo, če ne prej, poleti, zagotovo prišle prav, ko boste na pomolu lovili drugo ljubezen svojega življenja.

Zažiganje spominov, razvajanje, stilska preobrazba, sproščanje jeze ali oblikovanje telesa? Receptov je torej dovolj, le izbrati morate tistega, ki je vam pisan na kožo.

Prijavi se na novice in vse pomembne informacije boš prejel/a na mail.

Sodelujoči strokovnjak

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PREBERI VEČ