TEME ČLANKOV

Popularna glasba že od nekdaj igra pomembno vlogo v življenju mladih. Za nekatere predstavlja pobeg pred vsakdanjo borbo z izpiti, za druge pa je glasba neizogibni spremljevalec zabav. Z globalizacijo in komercializacijo modernega sveta se spreminja tudi popularna glasba.
Veliko je govora o stopnjah izobrazbe, ki sledijo srednjim šolam, saj je tu v zadnjem času prišlo v zadnjih letih do največjih sprememb. Pa vendar - prav je, da poznamo oz. se zavedamo, kam nas bo določena šola pripeljala in kaj nam je dostopno.
Izmed 39. dijaških domov je v Sloveniji 17 samostojnih dijaških domov, 18 jih je kot del srednje šole, 4. dijaški domovi pa delujejo v sklopu zasebnih zavodov. V nadaljevanju je predstavljena preglednica, ki kaže stanje zasedenosti dijaških domov v šolskem letu 2011/2012 (zadnji uradno dostopni podatki), ki ti bo pomagala pri orientaciji, kateri dijaški domovi so bolj zasedeni in kateri manj.
Hrana ni le gorivo za normalno delovanje telesa, temveč je tudi preventivno zdravilo, ki nas ščiti pred različnimi oblikami okužb. Za ohranjanje brezhibnega zdravja skozi celo leto je bistvenega pomena uravnotežena, predvsem pa raznolika hrana, bogata z vsemi mineralnimi snovmi in vitamini, ki jih telo potrebuje.
Za vas smo pripravili pregled študentskih servisov v Mariboru, da boste lahko takoj vedeli odpiralni čas, telefon in mail ter tako še hitreje prišli do študentskega dela in denarja. Pri vseh študentskih servisih pa ne pozabite podaljšati članstva na začetku šolskega/študijskega leta.

Facebook

Inline
Inline