S prigrizki povečajte koncentracijo med učenjem! Z načinom prehranjevanja lahko zagotovimo veliko energije (za študij, delo in šport), obrambo proti stresu (pred testi) in ohranjamo primerno telesno težo.

Dijaške štipendije

Pravico do dijaške štipendije pridobite z dijaškim statusom. Te se razlikujejo po namenu, pogojih za pridobitev, višini, obveznostih in podobno.
Vzgojitelji predšolskih otrok poznajo in povezujejo teoretična in praktična znanja o razvoju in vzgoji otrok, usposobljeni so za komunikacijo z otroki in starši, prav tako pa znajo uporabljati različne metodike in didaktike na področju vzgoje.
Ponavadi gre za kakšen dokument, za katerega smo porabili veliko časa, ali pa slika, ki je nimamo shranjene nikjer drugje. Marsikdo bi rekel, naj gremo v koš in datoteko preprosto obnovimo. Ampak danes bomo govorili o drugačni situaciji, ko datoteke ni več v košu?

Gledališki impro

Si predstavljate gledališče, kjer igralci nimajo določenega teksta ali scenarija in delujejo čisto spontano? Ravno to se dogaja v improvizacijskem gledališču, ki je vedno bolj popularno tudi v Sloveniji.
325OboževalcevVšečkaj

PREBERI ŠE

Poklic: Odvetnik

Električni smog