Zasebne mednarodne šole

V Sloveniji so na voljo različni srednješolski programi, med njimi je tudi mednarodno izobraževanje. Imamo tri zasebne mednarodne šole – Britanska mednarodna šola, Ameriška mednarodna šola in Francoska mednarodna šola.
Louis Braille se je rodil leta 1809 v okolici Pariza. Pri treh letih si je v očetovi delavnici z nožem poškodoval oko. Vnetje se je preneslo na zdravo oko in tako se je Louisov vid vse bolj slabšal, pri petih letih pa je bil že povsem slep.
Zlato pravilo učenja je načrtovanje. Sledi priprava prostora, nato pa morate časovno določiti, koliko časa se boste učili določen predmet. Seveda pa ne moremo mimo vprašanja, kako se lotiti debele knjige.
Pripravili smo seznam 34 zasebnih višjih strokovnih šol z osnovnimi kontakti in študijskimi programi, ki jih izvajajo. Programi obsegajo dve leti študija, so evropsko primerljivi, bolj praktično naravnani in so nastali na osnovi kadrovskih potreb iz gospodarstva.

Osnove ličenja

Z ličenjem si ženske že tisočletja poudarjamo svojo naravno lepoto obraza in izražamo svoj odnos tako do sebe kot do drugih. Z urejenim videzom si dvigamo samozavest in privlačimo poglede nasprotnega spola. Katera so osnovna pravila, ki jih mora upoštevati vsaka ženska, ko se odloči, da bo svoj obraz okrasila z make upom?
434OboževalcevVšečkaj

PREBERI ŠE

Zdravi prigrizki