Akademski glasbenik lahko igra (poustvarja skladbo) na svoj inštrument v različnih glasbenih sestavih in skupinah. Muziciranje je psihofizična dejavnost, ki poleg tehnične spretnosti zahteva tudi umetniški glasbeni talent. Igranje po notni predlogi pa terja glasbeno-teoretično znanje in razumevanje glasbenih zakonitosti.
Pomembno je, da ste seznanjeni tudi z različnimi pravilniki. V članku si preberite kakšne so pravice in dolžnosti dijakov in katera vprašanja so v srednji šoli najbolj pogosta.
Ob začetku šolskega leta se pojavijo različni denarni stroški, med drugimi tudi ob nakupu učbenikov in delovnih zvezkov. Predstavljamo vam nekaj idej, s katerimi lahko pridete do cenejših učbenikov.
Javni sklad je objavil razpis za podelitev deficitarnih štipendij. Te so namenjene za poklice, ki so v Politiki štipendiranja opredeljeni kot deficitarni - to so najbolj iskani poklici. Podelili bodo 1000 štipendij.
Twitter je socialno omrežje. Tu zagotovo najprej pomislite, aha, kot Facebook, pa ni povsem tako. No ni pa zopet svetlobno daleč, da ne boste mislili. Twitter je bolj omrežje interesov, kakor poznanstev.
443OboževalcevVšečkaj

PREBERI ŠE