TEME ČLANKOV

Kako naj dijak ve, da je zrel za študij? Vsi študijski programi zahtevajo za vpis opravljeno eno od obeh matur. In kot že beseda pove – če izpolniš ta pogoj si zrel za študij. Pa je to res? Zakaj potem okoli 50 % teh dijakov, pade v prvem letniku?
Če razmišljate o mednarodni maturi vam ponujamo vodič in vse informacije, ki jih potrebujete o njej. Mednarodna matura oziroma International Baccalaureate Diploma (IB) vam odpira možnost študija v tujini še več o njej pa v prispevku.
Tokrat predstavljamo top 10 zabaviščnih parkov, ki jih lahko obiščete v Evropi. Nekateri so nam čisto blizu, drugi pa so malo bolj oddaljeni. Vsem pa je skupno to, da vas pri obisku čaka nepozabna zabava.
Z letom 2016 je prišlo do sprememb na področju subvencioniranega prevoza - uveljavljena je enotna prometna vozovnica IJPP.
Skrbnik procesnih naprav upravlja delovanje procesnih sistemov in zagotavlja kakovost procesa. Če je z napravami kaj narobe, diagnosticira napake in jih v delovanju procesnega sistema odpravlja.

Facebook

Inline
Inline