HTML Code here

TEME ČLANKOV

Delo cvetličarja je raznoliko in vključuje številna delovna področja. Osnova je nakup blaga in priprava tega za prodajo. Blago je treba pripraviti na veliko različnih načinov. Pri tem se pokaže cvetličarjev umetniški čut, kako z uporabo cvetja in drugih materialov izraža čustva do okolja in sočloveka.
Fotografski tehnik pozna fotografske materiale, opremo in jo tudi zna uporabljati, pozna postopke za pripravo tiska in zna uporabljati avdiovizualne pripomočke. Šolanje se zaključi s poklicno maturo.
Članek je namenjen vsem, ki ste na koncu šolanja ali pa ste postavljeni pred nalogo podaljevalca daril - 15 izvirnih in uporabnih daril za vse, ki so prišli na konec svoje šolske poti.
Pomembno je, da ste seznanjeni tudi z različnimi pravilniki. V članku si preberite kakšne so pravice in dolžnosti dijakov in katera vprašanja so v srednji šoli najbolj pogosta.
Zoisova štipendija se podeli nadarjenim dijakom in študentom. Kakšni so pogoji, povprečje, kakšna merila, koliko je višina in kam ter kdaj se odda vlogo - v zbiru informacij, ki jih morate vedeti, če želite imeti Zoisovo štipendijo.

Facebook

Inline
Inline