HTML Code here

TEME ČLANKOV

Javni sklad je objavil razpis za podelitev deficitarnih štipendij. Te so namenjene za poklice, ki so v Politiki štipendiranja opredeljeni kot deficitarni - to so najbolj iskani poklici. Podelili bodo 1000 štipendij.
Če razmišljate o študiju v tujini takoj po maturi, potem potrebujete informacije o postopku vpisa, pogojih, možnostih financiranja, štipendijah, bivanju, rokih in vrednotenju izobraževanja. Pripravili smo vam vse to in namige, ki vam koristijo pri odločitvi za študij v tujini.
Nekateri menijo, da dar za pisanje bodisi imaš, bodisi nimaš in če ga nimaš, tvoji spisi in kasneje eseji ne bodo nikoli res dobri. Seveda je v tem nekaj malega resnice - če nas pisanje ne zanima in ne veseli, tudi pisali ne bomo tako dobro in v tem primeru tudi ne bomo postali pisatelji, kljub temu pa se lahko naučimo nekih smernic, kako napisati dober spis in esej.
Kdo od nas še ni bil na takšen ali drugačen način posvarjen pred škodljivim vplivom raznovrstnih drog na naš organizem. Obstoj le-teh je namreč za mlade najnevarnejši, saj si mladi ponavadi na življenjski poti izberejo vzornika ali prijatelja že v šoli, od katerega črpajo izkušnje in ga zasledujejo.
Zlato pravilo učenja je načrtovanje. Sledi priprava prostora, nato pa morate časovno določiti, koliko časa se boste učili določen predmet. Seveda pa ne moremo mimo vprašanja, kako se lotiti debele knjige.

Facebook

Inline
Inline