Pripravili smo vam koledar datumov, ki si jih morate zabeležiti v svoj šolski koledar. Tako boste natančno vedeli, kdaj ste doma, koliko časa imate še za izboljšanje ocen pred zaključkom ocenjevalnega obdobja in katere sobote boste presedeli v šolskih klopeh.

Uredite si nohte

Svojim nohtom lahko privoščite razvanje kar v domači kopalnici. Za malo denarja imate lahko lepe, urejene nohte in roke vedno in povsod. In kakšne so zapovedi pravilne manikure?
Inženir multimedije lahko dela kot Organizator produkcije medijskih vsebin ali kot Organizator medijskih vsebin. Delavec načrtuje in organizira lastno delo in delo skupine ter zagotavlja kakovost in uspešnost dela v skladu s sprejetimi standardi.
Natisnite si naš koledarček z vsemi pomembnimi datumi za vpis 2019/20, ki jih morate vedeti, če se vpisujete na fakultete. Le na tak način ne boste zamudili nobenega pomembnega datuma.
Akademski glasbenik lahko igra (poustvarja skladbo) na svoj inštrument v različnih glasbenih sestavih in skupinah. Muziciranje je psihofizična dejavnost, ki poleg tehnične spretnosti zahteva tudi umetniški glasbeni talent. Igranje po notni predlogi pa terja glasbeno-teoretično znanje in razumevanje glasbenih zakonitosti.
441OboževalcevVšečkaj

PREBERI ŠE