Postani prav to, kar si želiš!

0
Angleščina ti odpre vrata v svet Zdravnik, programer, vplivnež ali odvetnik? Že imaš načrt za svojo prihodnost ali šele odkrivaš, kaj te veseli v življenju? Pred tabo so številne odločitve, ki jim kar ni videti...

Za devetošolce: Prelistajte novo izdajo Srednješolskega Vpisnika 2022

0
Kliknite na sliko naslovnice Srednješolskega Vpisnika 2021 in prelistajte novo izdajo, ki vam bo v pomoč pri izbiri srednje šole.

Za maturante: Prelistajte novo izdajo Fax Vpisnika 2022

2
Kliknite na sliko naslovnice Fax Vpisnika 2021 in prelistajte novo izdajo, ki vam bo v pomoč pri izbiri študija.
Informativni dnevi

16 vprašanj za informativne dneve

0
Informativni dnevi potekajo dva dneva in zato je število fakultet oziroma šol, ki jih lahko obiščete v tem času, omejeno. Zato se dobro pripravite (s spodnjimi vprašanji) in obiščite le tiste, ki so vaši resni favoriti.
Informativni dan za srednje šole

Informativni dan v srednjih šolah 2022

0
Informativni dan za srednje šole bo potekal v dveh terminih, in sicer v petek in soboto, 11.2. in 12.2.2022 za vse srednje šole po Sloveniji. Predstavitve srednjih šol v sklopu informativnih dni bodo letos...
Informativni dnevi 2018

Informativni dnevi 2022 na fakultetah

1
Preveri TOP 7 VSEBIN, ki jih potrebuješ, da boš na svojih informativnih dnevih dobil čim več informacij!

Virtualni informativni dnevi – ure in povezave

0
Tudi v letošnjem letu bodo informativni dnevi potekali večinoma virtualno, in sicer 11. in 12. februarja. Večinoma ob 10.00 in 15.00 uri. Pri nekaterih fakultetah se je treba vnaprej registrirati. Nekatere fakultete so urnik...

Rokovnik za vpis na višjo strokovno šolo

0
Prijava za vpis na javne in zasebne višje strokovne šole poteka preko Višješolske prijavne službe (VPS), kjer najdete objavljen tudi razpis.

Vpis na fakulteto v tujini

0
Študij v tujini vam omogoča tudi utrjevanje jezika, spoznavanje drugačne kulture in ljudi ter dobro referenco za vašo prihodnost.

Študentsko delo – kako poteka in na kaj bodite pozorni

0
Študentsko delo lahko opravljajo osebe, ki so dopolnile 15 let in imajo v Sloveniji status dijaka ali študenta (tudi izredni). Vpišete se lahko v katerikoli študentski servis ali v več hkrati.
495OboževalcevVšečkaj