Matic Hriberšek se je po končani srednji šoli odločil za študij v Notthingamu v Angliji. Kako se je po prvem letniku v Angliji znašel, kakšen je bil njegov vsakdan in še kopica koristnih odgovorov in nasvetov, pa v obeh videih
Višješolska prijavna služba je objavila stanje prijav na višjih šolah v prvem roku. Na 4.109 redno razpisanih mest se vas je prijavilo 3.075, kar pomeni, da je 75 % zasedenost.
Poglejte kaj lahko povzroči alkohol, kakšne so psihične spremembe in ugotovite, kakšne nezavedne posledice ima alkohol na vas.
Gimnazija je izobraževalni program, ki pripravlja za nadaljevanje izobraževanja, spodbuja ustvarjalnost ter razvija znanja, sposobnosti, spretnosti in druge osebnostne lastnosti, potrebne za kasnejši uspeh v poklicu in življenju.

Vsakdanji bonton

Bonton v francoščini pomeni dober ton, govori pa o pravilih spodobnega vedenja v družbi. Pravila obnašanja se sicer od kulture do kulture razlikujejo, predvsem v modernem času in s pojavom vedno novih tehnologij, pa se pravila bontona spreminjajo in niso več tako stroga.
419OboževalcevVšečkaj

PREBERI ŠE

Poklic: Agronom

Poklic: Cestar