Tobačna zarota?

V Sloveniji je v povprečju potrebno prehoditi 351 metrov do prve prodajalne z mlekom, medtem ko do prve prodajalne s tobačnimi izdelki le 156. Absurd?
Mnogi najstniki se počutijo, kot da so vedno zaspani in utrujeni. Obstajajo nekateri zdravstveni vzroki za zaspanost, a zaspanih najstnikov preprosto ne dobi dovolj spanca.
Ste že kdaj razmišljali, kako pomemben je prostor, v katerem se učimo, beremo, pišemo? Katere so tiste male reči, ki vplivajo na to, kako dobro bomo osredotočeni, kako učinkovito si bomo zapomnili snov in kako dolgo bomo ostali zbrani? Učenje doma, v svoji sobi, ima svoje prednosti in slabosti, tako kot ima prednosti in slabosti tudi učenje v knjižnici.

Subkulture

V času mladosti človek eksperimentira z različnimi identitetami. Gre predvsem za občutek pripadnosti, ki posledično nastane. Nikakor pa ne moremo reči, da so vsi mladi del neke subkulture, večina jih je konformistov in ne želijo izstopati. Subkultura ponuja mladostniku neko rešitev, mladi namreč nimajo namena nekomu »iti na živce«.
Tokrat predstavljamo top 10 zabaviščnih parkov, ki jih lahko obiščete v Evropi. Nekateri so nam čisto blizu, drugi pa so malo bolj oddaljeni. Vsem pa je skupno to, da vas pri obisku čaka nepozabna zabava.
317OboževalcevVšečkaj

PREBERI ŠE

Dermatolog svetuje

Program: CVETLIČAR

VIDEO poklic: Frizer