TEME ČLANKOV

1. september prinese začetek pouka, zopet je treba zgodaj vstajati, si organizirati čas in na začetku leta, urediti nekaj pomembnih opravil. Naredili smo seznam top 5 opravil >>
Vas šport spremlja na vsakem koraku in si želite, da postane tudi del vaše formalne izobrazbe? Fakulteta za šport v Ljubljani, lahko postane del vašega vsakdana, če seveda opravite sprejemne izpite. Kako potekajo sprejemni izpiti, kako se pripravite in na kaj morate biti pripravljeni, nam je povedal Jošt Peterca, študent Fakultete za šport.
Program Gradbeni tehnik se zaključi s poklicno maturo, po pridobljeni izobrazbi pa pridobite temeljna znanja iz stavbarstva, gradbenih inženirskih objektov, gradbene mehanike, osnov projektiranja, kalkulacij in poslovanja, geodezije.
Nobene vadbe ne začnite brez ogrevanja in raztezanja. Zelo sta pomembna pred vsako aktivnostjo in sta najpomembnejša sestavina vsake športne vadbe. Pripravili pa smo tudi nekaj enostavnih vaj, s pomočjo katerih se boste dodobra ogreli pred vadbo.
Le kdo si ne želi postati modni oblikovalec? Toda še pred tem, bo potrebno opraviti sprejemne izpite na Naravoslovnotehniški fakulteti, na oddelku za tekstilstvo, program oblikovanje tekstilij in oblačil. To je ena od poti v svet mode, oblikovanja in glamurja. Kako se pripraviti na sprejemni izpit in na kaj je treba biti pozoren, pa v videu s simpatično modno oblikovalko.

Facebook

Inline
Inline