Šole in organizacije

  • 2. Regija

  • 3. Izobraževalni program

  • 4. Zasebna/javna šola

  • 5. Zaključek

  • 6. Izbira gimnazije

Dijaški dom Maribor

Dom sprejema dijakinje in dijake vseh mariborskih srednjih šol in študente višjih strokovnih šol. Proste kapacitete zapolnijo študenti Univerze Maribor. Dom razpolaga s 340-imi ležišči.

Gimnazija Ormož

Čeprav je Gimnazija Ormož še mlada, se je že uveljavila, živi z okoljem in zanj. Ponuja gimnazijski program in program predšolske vzgoje.

Šolski center Nova Gorica – Srednja ekonomska in trgovska šola

Na šoli izobražujejo ljudi, ki bodo gradili uspešne kariere na področju trgovine, uprave in komerciale.

Dijaški dom Nova Gorica

Zavzemamo se, da bi naši dijaki preživljali svoj prosti čas zdravo, ustvarjalno, kulturno, v skladu z interesi, željami in sposobnostmi. V ta namen imamo v domu pestro paleto interesnih dejavnosti in aktivnosti.

Šolski center Slovenj Gradec – Srednja šola Slovenj Gradec in Muta

Srednja šola Slovenj Gradec in Muta ponuja več kot dvanajst različnih programov, ki se izvajajo na dveh lokacijah.

Srednja ekonomsko-poslovna šola Koper

Na Srednji ekonomsko-poslovni šoli Koper izobražujejo dijake v programih Administrator, Trgovec, Ekonomski tehnik, Ekonomski tehnik PTI in Ekonomska gimnazija.

Srednja gradbena šola in gimnazija Maribor

Srednja gradbena šola in gimnazija Maribor je biti dobra, strokovna, odprta in prijazna šola. Dijakom v različnih programih (4, 3 in 2-letnih) nudimo kvalitetno splošno in strokovno znanje, pa tudi praktične izkušnje.

Šolski center Škofja Loka, Dijaški dom

Dijaški dom Škofja Loka ima prostore v šolskem centru, v neposredni bližini mestnega jedra in avtobusne postaje, sprejema pa dijake ŠC Škofja Loka.

Dijaški dom Murska Sobota

Dijaški dom Murska Sobota je v prekmurskem prostoru prisoten že osem desetletij. Mnogo generacij se je zvrstilo skozi prehojeno obdobje, mnogo – upamo- se jih še bo, vsaka posebej in vse skupaj pa sestavljamo mozaik zgodovine Dijaškega doma Murska Sobota.

Stran 1 od 22