Domov Dijaški dom Drava Maribor

Dijaški dom Drava Maribor

Dijaški dom Drava Maribor s 160 dvoposteljnimi sobami se nahaja v neposredni bližini centra Maribora. Naša velika prednost je telovadnica, ki je drugi domovi nimajo.

Kontaktni podatki in uporabne informacije:

Naslov: 67 Smetanova ulica, Maribor 2000, Slovenija
 
Kontaktna oseba: Marija Somer
Funkcija: tajništvo
Mail: [email protected]
Telefon: 02/234 81 50
Spletna stran: http://dddrava.si/

Dijaški dom Drava se nahaja v neposredni bližini večine mariborskih srednjih šol in gimnazij, nedaleč od mestnega središča ter zagotavlja varno okolje 300 dijakom in dijakinjam.

Nudimo 160 dvoposteljnih sob (na željo tudi triposteljne), apartmajske kopalnice (le dve sobi si delita ena kopalnico), brezplačno učno pomoč, kabelski in brezžični dostop do interneta, zdravo in okusno prehrano – tudi dietno in vegetarijansko, računalniško učilnico, mladinsko sobo za družabna srečanja, telovadnico in fitnes, zunanje igrišče, strelišče, biljardnico, knjižnico, glasbeni studio in moderno opremljene glasbene sobe (trije akustični pianini in električni klavir, bobni, kitare, harmonika ter profesionalno ozvočenje).

Ob vzgojnem in učnem delu z dijaki in dijakinjami velik poudarek namenjamo tudi kvalitetno preživetemu prostemu času, zato ponujamo več kot 20 različnih interesnih dejavnosti in projektov.

Oglasno sporočilo

PUSTITE KOMENTAR