Omejitve
Omejitve

Prvi rok vpisa na fakultete

Uraden izpis boste prejeli (če ga še niste) po pošti do 24. julija, nekaj dni za tem pa povabilo fakultete, na katero ste bili sprejeti, z vsemi informacijami o vpisu. Vpis bo potekal med 27. julijem in 17. avgustom. Tisti, ki vam v prvem krogu ni uspelo, zapomnite si datum 20. avgust. Takrat bodo fakultete in vpisna služba objavili prosta mesta za drugi rok. Drugi rok prijav bo potekal od 20. do 28. avgusta 2022. Prijavili se boste lahko elektronsko na še prosta mesta. Za vašo uspešnost v drugem krogu pa boste zvedeli do 24. septembra.

Drugi rok vpisa na fakultete

Uradni izpis boste prejeli do 24. septembra, vpisi pa bodo potekali od 24. do 30. septembra (fakulteta vas bo obvestila po pošti in vam poslala vsa navodila za vpis). V kolikor vam ne uspe niti v drugem krogu, na žalost ni več možnosti za vpis v tem študijskem letu.

KOMENTARJI

  • Pozdravljeni,

   iz fakulete na katero ste vpisani trenutno se izpišite 1-2 dni, pred vpisom na novo fakulteto. (Tako ohranite vse pravice, ki izhajajo iz statusa študenta – študentsko delo, bivanje v študentskem domu, boni …).

   LP,
   ekipa DijaskiSvet.si

PUSTITE KOMENTAR