Omejitve
Omejitve

Omejitve po posameznih fakultetah 

Spodnja povezava vodi na seznam fakultet, ki so sprejele omejitve vpisa. Pozorno poglejte stolpce, saj različne programe in vrsto izobraževanja (redni, izredni). Vir spodnjega seznama je eVš

Prvi rok vpisa na fakultete

Uraden izpis boste prejeli (če ga še niste) po pošti do 21. julija, nekaj dni za tem pa povabilo fakultete, na katero ste bili sprejeti, z vsemi informacijami o vpisu. Vpis bo potekal med 24. julijem in 17. avgustom. Tisti, ki vam v prvem krogu ni uspelo, zapomnite si datum 21. avgust. Takrat bodo fakultete in vpisna služba objavili prosta mesta za drugi rok. Drugi rok prijav bo potekal od 21. do 25. avgusta 2023. Prijavili se boste lahko elektronsko na še prosta mesta. Za vašo uspešnost v drugem krogu pa boste zvedeli do 21. septembra.

Drugi rok vpisa na fakultete

Uradni izpis boste prejeli do 21. septembra, vpisi pa bodo potekali od 22. do 30. septembra (fakulteta vas bo obvestila po pošti in vam poslala vsa navodila za vpis). Če vam ne uspe niti v drugem krogu, na žalost ni več možnosti za vpis v tem študijskem letu (z izjemo vpisa na fakultete, ki so razpisale – rok možnosti zapolnitve še prostih vpisnih mest med 22. in 25. septembrom). 

PUSTITE KOMENTAR