Domov Novičke Postani prav to, kar si želiš!

Postani prav to, kar si želiš!

Angleščina ti odpre vrata v svet

Zdravnik, programer, vplivnež ali odvetnik? Že imaš načrt za svojo prihodnost ali šele odkrivaš, kaj te veseli v življenju? Pred tabo so številne odločitve, ki jim kar ni videti konca, a prav to je lepota življenja, ki ga šele spoznavaš! Vsaka odločitev, vsako razpotje, na katerem se znajdeš, je odlična priložnost, da svet oblikuješ po svoje.

In kaj ima angleščina pri tem? Angleščina je tvoja vstopnica do uresničitve še tako zahtevnih in odbitih ciljev. Na tečajih angleščine Helen Doron English obrnemo učenje na glavo in se ga lotimo na bolj zabaven in edinstven način. Zakaj?

1. Z znanjem angleščine lahko dostopaš do pestre palete spletnih vsebin

Angleščina je jezik spleta. Z razumevanjem angleškega jezika lahko dostopaš do kupa informacij, ki ti sicer ne bi bile na voljo, odkrivaš teme, ki te najbolj zanimajo in stkeš prijateljstva z vrstniki z različnih koncev sveta.

2. Angleščina ustvarja močne vezi in uresničuje cilje

Kjerkoli in kadarkoli. Z znanjem angleščine boš vedno imel priložnost navezati stik, poglobiti prijateljstvo, študirati na najboljših univerzah v tujini ali si zagotoviti sanjski poklic. Če obvladaš angleščino, imaš v svojih rokah potni list do celega sveta.

3. Učenje angleščine je zares hudo koristno za tvoje sive celice.

Učenje tujega jezika izostri um in izboljšuje koncentracijo. Če smo malenkost natančnejši, pa se med učenjem jezika:

  • pozitivno spreminja možganska struktura, s čimer postajaš odprt za različne poglede,
  • povečuje sposobnost za opravljanje več stvari hkrati,
  • izboljšujeta spomin in koncentracija,
  • povečujeta mentalna fleksibilnost in kreativnost.

Kje začeti? Pri Helen Doron English seveda!

Helen Doron English ni klasičen tečaj učenja angleščine. Je življenjski stil in sproščeno okolje, v katerem se lahko sproščeno in kreativno izražaš, razvijaš talente in sklepaš prijateljstva, medtem ko se nezavedno učiš angleščine! Naša metoda poučevanja se osredotoča na globlje razumevanje angleškega jezika, pri čemer so naši učni programi vesolja daleč od suhoparnega učenja angleške slovnice. Pri Helen Doron English te čaka prijetno okolje, kjer boš obkrožen z najboljšo družbo, učitelji in inovativnimi gradivi s tematikami ali celo glasbo, ki ti je blizu. Kdo pravi, da učenje angleškega jezika in poslušanje najpopularnejših glasbenih hitov nista dobra kombinacija? Mi zagotovo ne! Z veseljem jim prisluhnemo na čisto naši radijski postaji Teen Buzz Radio, kjer se vrstijo zanimive oddaje z najbolj zabavnimi voditelji in gosti s celega sveta.

Vprašanje, ki ostaja, je:

Si pripravljen, da razturaš, napolniš svoje baterije, spoznaš super ljudi in izpiliš znanje angleščine v najboljši družbi? Preveri, kaj sta o nas povedali Frida Zala in Lana, ki že 10 let obiskujeta Helen Doron tečaje, ali pokukaj na našo spletno stran, da nas bolje spoznaš! Še posebej pa bomo veseli, če naš obiščeš kar v izbranem centru v živo.

Še nisi povsem prepričan? To poletje se nam lahko pridružiš na poletnih tečajih, da spoznaš naše učitelje in na lastne oči preveriš, kako super se imamo. Vendar, pozor! Naša pozitivna energija je nalezljiva. V tebi najbližjem centru Helen Doron English preveri, kakšne so možnosti in termini za obisk poletnih tečajev.

Komaj čakamo, da te spoznamo!

Oglasno sporočilo

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

495OboževalcevVšečkaj