Podajamo vam nekaj idej za darila, ki jih poklonite za uspešen zaključek šolanja.

Karikatura – lahko je barvna, lahko črno-bela. Ostala ti bo dalj časa in vedno te bo spomnila na obdobje šole ali študija.

Dan za razvajanje – to je lahko sproščanje v velnes centrih, lahko je masaža, bodisi celega telesa bodisi delna. Vsekakor bo to več kot prijalo po dolgem letu.

Panoramski izlet z balonom – z višine nekaj sto metrov boste odvrgli skrbi in se prepustili neskončnim užitkom. Z nekaj sreče boste lahko prekrižarili dobršni del Slovenije, se naužili njenih lepot ter se morda še česa naučil.

Hoja po žerjavici – za najbolj pogumne. Gre za ritual, namenjen preseganju omejujočih prepričanj. Ob tej priložnosti preoblikuješ strah v samozavest in presežeš lastne omejitve, kar bo dobra popotnica za življenje.

Individualni modni pogovor – nasvete o tem, kaj se ti najbolj poda, kateri kosi oblačil se najlepše dopolnjujejo in s katerimi modnimi dodatki bi najučinkoviteje uskladili garderobo za posebno priložnost. Namenjeno vsem tistim, ki želijo biti modni.

USB grelec – veliko ur pred računalnikom vas čaka in kaj je lepšega ob računalniku kot topel čaj? USB grelec vklopiš v USB vhod, skodelico postaviš na vročo ploščo in že je čas za odličen napitek. Zares priročno.

Bungee jumping – za vse adrenalince, ki bi si želeli zapomniti zaključek šole po nečem ekstremnem.

Nakit – nekateri starši prisegajo, da se ob koncu šolanja, kupuje nakit. Če tako želijo, si izberite nekaj po svojemu okusu in v skladu s svojimi željami.

Potovanje – če imate željo potovati in če želite videti življenje drugih kultur, potem je potovanje kot nalašč za vas.

Jezikovni tečaj – morda želite le izpopolniti znanje jezika, morda pa začeti znova. Kakor koli, jezikovni tečaj bo prinesel nova znanja, ki so vedno dobrodošla.

Knjiga – s primerno vsebino in primernim posvetilom je lahko izjemno darilo ob zaključku šolanja.

Vozniški izpit – v primeru, da ga še nimate ali pa ga nameravate delati, je to darilo pravo za vstop v samostojnost.

iPod ali iPad – če želite med sprehodom, tekom, vožnjo na vlaku poslušati glasbo, je iPod primerno darilo. Prav tako pa iPad za vse tehnološke navdušence.

Elektronski bralnik – omogoča branje vsebin v elektronski obliki različnih formatov besedil in slik, predvaja pa tudi MP3 datoteke. Zelo praktično in uporabno darilo za vse vedoželjne.

Tablični računalnik – če menite, da bi lahko čas, ki ga porabite med čakanjem na avtobus ali vlak, v čakalnici pri zdravniku porabili bolj koristno, potem je tablični računalnik idealno darilo. Lahko pa se odločite tudi za elektronski bralnik knjig – uporabno in učeno darilo.

Prijavi se na novice in vse pomembne informacije boš prejel/a na mail.

PUSTITE KOMENTAR