Domov Vpis na fakulteto 15 hudih daril za uspešen zaključek šole

15 hudih daril za uspešen zaključek šole

Podajamo vam nekaj idej za darila, ki jih poklonite za uspešen zaključek šolanja.

Karikatura – lahko je barvna, lahko črno-bela. Ostala ti bo dalj časa in vedno te bo spomnila na obdobje šole ali študija.

Dan za razvajanje – to je lahko sproščanje v velnes centrih, lahko je masaža, bodisi celega telesa bodisi delna. Vsekakor bo to več kot prijalo po dolgem letu.

Panoramski izlet z balonom – z višine nekaj sto metrov boste odvrgli skrbi in se prepustili neskončnim užitkom. Z nekaj sreče boste lahko prekrižarili dobršni del Slovenije, se naužili njenih lepot ter se morda še česa naučil.

Hoja po žerjavici – za najbolj pogumne. Gre za ritual, namenjen preseganju omejujočih prepričanj. Ob tej priložnosti preoblikuješ strah v samozavest in presežeš lastne omejitve, kar bo dobra popotnica za življenje.

Individualni modni pogovor – nasvete o tem, kaj se ti najbolj poda, kateri kosi oblačil se najlepše dopolnjujejo in s katerimi modnimi dodatki bi najučinkoviteje uskladili garderobo za posebno priložnost. Namenjeno vsem tistim, ki želijo biti modni.

USB grelec – veliko ur pred računalnikom vas čaka in kaj je lepšega ob računalniku kot topel čaj? USB grelec vklopiš v USB vhod, skodelico postaviš na vročo ploščo in že je čas za odličen napitek. Zares priročno.

Bungee jumping – za vse adrenalince, ki bi si želeli zapomniti zaključek šole po nečem ekstremnem.

Nakit – nekateri starši prisegajo, da se ob koncu šolanja, kupuje nakit. Če tako želijo, si izberite nekaj po svojemu okusu in v skladu s svojimi željami.

Potovanje – če imate željo potovati in če želite videti življenje drugih kultur, potem je potovanje kot nalašč za vas.

Jezikovni tečaj – morda želite le izpopolniti znanje jezika, morda pa začeti znova. Kakor koli, jezikovni tečaj bo prinesel nova znanja, ki so vedno dobrodošla.

Knjiga – s primerno vsebino in primernim posvetilom je lahko izjemno darilo ob zaključku šolanja.

Vozniški izpit – v primeru, da ga še nimate ali pa ga nameravate delati, je to darilo pravo za vstop v samostojnost.

iPod ali iPad – če želite med sprehodom, tekom, vožnjo na vlaku poslušati glasbo, je iPod primerno darilo. Prav tako pa iPad za vse tehnološke navdušence.

Elektronski bralnik – omogoča branje vsebin v elektronski obliki različnih formatov besedil in slik, predvaja pa tudi MP3 datoteke. Zelo praktično in uporabno darilo za vse vedoželjne.

Tablični računalnik – če menite, da bi lahko čas, ki ga porabite med čakanjem na avtobus ali vlak, v čakalnici pri zdravniku porabili bolj koristno, potem je tablični računalnik idealno darilo. Lahko pa se odločite tudi za elektronski bralnik knjig – uporabno in učeno darilo.

Prejšnji članekHrana za več energije
Naslednji članekŠolanje brez stresa

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

496OboževalcevVšečkaj